H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΠΙΚΟΥΛΑ

18:01 8/4/2011 - Πηγή: Fimotro
Από το : Gavros.gr
Προς ΑΕΚτζήδες και Βάζελους που φοράνε μάσκα Ολυμπιακού. Εγώ ΕΙΜΑΙ ΘΥΡΑ 7, ΑΡΡΩΣΤΟΣ και ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ. Και ακολούθησα τη συμβουλή του πατέρα μου να μη γίνω ποτέ "Πούστης και Παναθηναικός"! Δέχτηκα φίλες και φίλοι ΓΑΥΡΟΙ μία...
ελεεινή, άθλια και βρώμικη επίθεση από ιστοσελίδα του "Ολυμπιακού". Από μία ιστοσελίδα που φέρεται να δημιουργήθηκε για να …παρέχει υπηρεσίες σε συγκεκριμένους!!!
Και πέραν πάσης
αμφιβολίας σας διαβεβαιώ ότι ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ είναι αποκύημα νοσηρής φαντασίας, συκοφαντικό και κατάπτυστο που μόνο αρρωστημένα μυαλά και βρωμερά υποκείμενα της δημοσιογραφίας (λαμόγια γκεμπελίσκοι) θα μπορούσαν να είχαν ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ τους συντάξει.

Ξέρετε, φίλες και φίλοι ΓΑΥΡΟΙ, στη ζωή μου έχω δεχτεί άπειρες επιθέσεις, από ισχυρούς, συμφέροντα, διαπλεκόμενους, κάθε λογής αλήτες και ρουφιάνους!
Η επίθεση ωστόσο που δέχτηκα από ΦΙΛΟΥΣ και ΕΧΘΡΟΥΣ από τη στιγμή που αποφάσισα να βγάλω τον ΓΑΥΡΟ είναι πρωτόγνωρη και πρωτοφανής. Και εξηγείται από το γεγονός ότι η παρουσία του ΓΑΥΡΟΥ ήρθε να ανατρέψει ένα ΑΡΡΩΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ δήθεν ολυμπιακών, που ζούσαν επί χρόνια πλουσιοπάροχα πουλώντας ολυμπιακοφροσύνη, ενώ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΠΑΔΟΙ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, αλλά ΑΕΚτζήδες που έγιναν ΠΛΟΥΣΙΟΙ στις πλάτες του λαού του Θρύλου ελέω Κόκκαλη!

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει ο ΓΑΥΡΟΣ "κάποιοι" έβγαλαν στον αέρα μέσα από το διαδίκτυο μία συνομιλία του Σάββα Θεοδωρίδη με κάποιον "δημοσιογράφο". Ένα προιόν υποκλοπής που ήδη βρίσκεται στην εισαγγελία, ένα προιόν κακουργηματικής πράξης που στην ουσία ήθελε να εμφανίσει τον Σάββα Θεοδωρίδη και …εμένα δι' αντανακλάσεως, επειδή ο Σάββας έκανε μία αναφορά στον ΓΑΥΡΟ, ως εχθρούς του Κόκκαλη! Αρα, το ηθικό συμπέρασμα ήταν ο κόσμος του Ολυμπιακού να μην αγοράσει μία εφημερίδα που ανήκε σε "εχθρό" του Κόκκαλη … Εκείνο που γνωρίζω πολύ καλά είναι ότι όλη η αναπαραγωγή έγινε από blog που ανήκε σε μόνιμο συντάκτη του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ και προσωπικό φίλο του Σωτήρη Πουλόπουλου!

Το ίδιο blog βγήκε και με κατήγγειλε ως εκβιαστή, αλήτη, ηθικό αυτουργό επεισοδίων, επειδή ΜΟΝΟ ΕΓΩ και ο ΓΑΥΡΟΣ βγήκαμε και καταγγείλαμε την ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΑΡΑΓΚΑ του ΜΠΑΣΚΕΤ και κατονομάσαμε όλους εκείνους που αδίκησαν επί χρόνια τον Ολυμπιακό και προκάλεσαν τον λαό του Θρύλου! Οι ίδιοι λοιπόν που ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ να πάει καλά ο ΓΑΥΡΟΣ έπαιξαν το παιχνίδι της οικογένειας Γιαννακόπουλου κατά του Ολυμπιακού και πήραν το μέρος της απέναντι στον λαό του Θρύλου. ΔΙΠΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ με τους εχθρούς, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, το ΣΥΣΤΗΜΑ εις βάρος της οικογένειας Αγγελόπουλου, εις βάρος ΟΛΩΝ ΜΑΣ, εις βάρος του Ολυμπιακού ΜΑΣ.

Το αποκορύφωμα ήταν φίλες και φίλοι ΓΑΥΡΟΙ όταν μέσα στα πλαίσια της ΑΠΕΙΛΗΣ ή "προειδοποίησης" ο Σ. Πουλόπουλος μέσα από τη στήλη του "κύριε Πρόεδρε" εμφάνισε φωτογραφία αυτοκινήτου ίδιου με το δικό μου, λέγοντας "θα πούμε πολλά γι' αυτό το αμάξι και τον ιδιοκτήτη του…"
Και του απάντησα ότι το μόνο που του απομένει είναι να βγάλει και φωτογραφία των παιδιών μου στην εφημερίδα του!!!
Παρεμπιπτόντως το σάιτ του
Keywords
Τυχαία Θέματα