Kaλοκαιρινος ο καιρος απο σημερα...

09:44 25/4/2012 - Πηγή: Fimotro
Καλοκαιρία θα επικρατήσει την Τετάρτη σε όλη τη χώρα με άνοδο της θερμοκρασίας. Σύμφωνα με την αναλυτική πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας ο καιρός ανά γεωγραφικό διαμέρισμα θα έχει τα εξής...
χαρακτηριστικά: Μακεδονία, Θράκη Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Από το βράδυ στα δυτικά βορειοδυτικοί μέχρι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία:
από 08 έως 26 βαθμούς κελσίου. Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά κυρίως της ηπείρου θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι: νότιοι 3 με 5 μποφόρ που γρήγορα θα γίνουν βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: από 10 έως 25 βαθμούς κελσίου. Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος Καιρός: γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις στα βόρεια ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 26 βαθμούς κελσίου. Κυκλάδες, Κρήτη Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα δυτικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στη βόρεια Κρήτη κατά τόπους η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη. Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: νότιοι 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 24 βαθμούς κελσίου. Αττική Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: νότιοι 3 με 5 μποφόρ και από το βράδυ βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: από 13 έως 26 βαθμούς κελσίου. Θεσσαλονίκη Καιρός: γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις στα γύρω ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα. Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Από το βράδυ θα γίνουν βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: από 10 έως 26 βαθμούς κελσίου. Ο καιρός την Πέμπτη 26-04-2012 Καιρός: γενικά αίθριος και μόνο στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
Keywords
Τυχαία Θέματα