Merlot...

14:14 23/9/2013 - Πηγή: Fimotro

Γράφει ο Μπάμπης Νικόπουλος
Αγαπητό Fimotro,
την ώρα που στο Σύριζα ακόμα ασχολούνται με το να βρίζουν το Θέμο Αναστασιάδη για το φωτογραφία του Παύλου Φύσσα στην πρώτη σελίδα του ''Θέματος'' ζαλισμένοι από το κόκκινο merlot του Σαββατοκύριακου, την...
ίδια στιγμή η κυβερνητική προπαγάνδα με τη βοήθεια του Ελεύθερου Τύπου τους σερβίρει κατάμουτρα δημοσκόπηση μαχαιριά, πιο κοφτερή κι από τη λεπίδα του Ρουπακιά στο Κερατσίνι..!

Σύμφωνα λοιπόν με τη Rass
(My Ass) λόγω του φονικού στο Κερατσίνι όχι μόνο πέφτει (πολύ) η Χρυσή Αυγή, αλλά πέφτει πολύ κι ο Σύριζα και η ΝΔ αυξάνει τη μεταξύ τους διαφορά στο 2,7% !!

Δηλαδή δεξιός σκοτώνει αριστερό και πέφτει η αριστερά..! Οι Συριζαίοι ''αναλυτές'' και ''opinion makers'' καπνίζουν άλλο ένα κάμελ άφιλτρο και πίνουν άλλη μία μεγάλη γουλιά merlot, προσπαθώντας να καταλάβουν τι φταίει κι είναι πάντα (πολύ) πίσω στην προπαγάνδα από το αντίπαλο στρατόπεδο..!

Κι ενώ ο Αλέξης αρνείται να πει τη λέξη ''χούντα'' για τη συγκυβέρνηση, αυτοί δε διστάζουν να πουν κλέφτη κακούργο και καταχραστή το βουλευτή Σταθάκη του Σύριζα, πρώην πανεπιστημιακό κι αντιπρύτανη του πανεπιστημίου Κρήτης, χωρίς ακόμα να έχει γίνει καμία δίκη και χωρίς καν να στέκουν αυτοί οι χαρακτηρισμοί.

Λυπάμαι που το λέω, αλλά αν περιμένουμε από το Σύριζα με τους ρυθμούς και το σκεπτικό που λειτουργεί σήμερα να ανατρέψει την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας και να δώσει διάθεση για μάχη, ελπίδα κι όραμα στο λαό, καήκαμε..!

Κλείνοντας θέλω να θυμίσω στο σύντροφο Αλέξη Τσίπρα ότι αν έφτασε εκεί που έφτασε, μία ανάσα από την εξουσία (την οποία φρόντισε πέρσι να κλωτσήσει), ήταν γιατί τιμούσε το συνθετικό ''ρ'' του τίτλου του κόμματός..! Γιατί ήταν ριζοσπαστικός ! Αν νομίζει ότι με σκληράδα αντίστοιχη αυτής τού βιτάμ σοφτ που εμφανίζει την περίοδο που διανύουμε, θα αντιμετωπίσει το σκληρό κι αδίστακτο μπροστά στη διατήρηση της εξουσίας του Σαμαρά, είναι πολύ γελασμένος. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι αυτός ο τύπος, ο Σαμαράς, θυσίασε το μάτι του για να κυβερνήσει..!

Ευχαριστώ
Keywords
Τυχαία Θέματα