O keδικογλου για το συριζα...

22:48 2/4/2013 - Πηγή: Fimotro
... ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗ ΒΙΒΛΙΚΗ ΒΑΒΑΕΛ...
Τις δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ότι το νόμισμα δεν είναι φετίχ, σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας ...
σε ραδιοσταθμό την Τρίτη.

Σύμφωνα με τον κ. Κεδίκογλου, η Ελλάδα είναι φετίχ «και κάνουμε αυτό που πρέπει για την πατρίδα μας, το καλύτερο που μπορούμε και αυτό που χρειάζεται η πατρίδα μας, σε αυτήν
τη δύσκολη φάση».

Μάλιστα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ του θυμίζει τη... βιβλική Βαβέλ.

«Όποιος έλεγε κάτι τέτοιο είναι εναντίον της πατρίδας και εναντίον των ασθενέστερων», πρόσθεσε κι έκανε λόγο για πολυφωνία στον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος, όπως είπε, θυμίζει το πολιτικό αντίστοιχο της «βιβλικής Βαβέλ».

«Με ποιον να πρωτομιλήσεις; Με τον κ. Λαφαζάνη που λέει για εθνικοποίηση τραπεζών και να συζητάμε για να φύγουμε από το ευρώ και να καταγγέλλει τρομοκρατία για το θέμα; Τον κ. Τόλιο, ο οποίος επίσης να λέει ότι υπάρχει μια φοβία και επιτέλους, ας απαλλαγούμε από τις φοβίες, να επιστρέψουμε στο εθνικό νόμισμα; Ή να ακούσουμε τον κ. Μηλιό, ο οποίος προειδοποιεί ότι η πρόταση για έξοδο από το ευρώ, θα σήμαινε πολλαπλάσια δεινά για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους;» διερωτηθηκε ο κ. Κεδίκογλου.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι «ο κ. Τσίπρας είναι ένα εκκρεμές, που ανάλογα με το αν είναι εντός ή εκτός Ελλάδας, αλλάζει τοποθετήσεις.

«Ποια σοβαρότητα μπορεί να έχει μια τέτοια παράταξη;» είπε και πρόσθεσε ότι η ΝΔ κοιτάζει να κάνει αυτό που γνωρίζει ότι είναι η μόνη ρεαλιστική αντιμετώπιση μιας πολύ δύσκολης κατάστασης, για να βγει η κοινωνία μας από αυτή την κρίση, χωρίς άλλες απώλειες.

«Η κυβέρνηση κοιτάζει το εθνικό συμφέρον. Αυτήν τη στιγμή είμαστε κατηγορηματικοί και το λένε όλοι, το λένε ακόμη και μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν υπάρχει θέμα. Εκτός ευρωζώνης θα ήταν πολύ- πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα. Και θα ήταν πολύ πιο δύσκολα, κυρίως για τους ασθενέστερους» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Πάντως, σχολιάζοντας τη σημερινή συνέντευξη του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «τον καλωσορίζουμε στην άποψη πως κανένα νόμισμα, ούτε το ευρώ, ούτε η δραχμή, δεν είναι φετίχ».

«Μπορεί άραγε να αντιληφθεί και πόσο καταστροφική είναι η μνημονική πολιτική που υλοποιεί η κυβέρνηση;» καταλήγει στο σχόλιό του.
Keywords
Τυχαία Θέματα