Toy εστησαν ενεδρα, τον εκαναν "τοπι" στο ξυλο και τον ληστεψαν!

11:03 18/1/2012 - Πηγή: Fimotro
Aπό το : cretalive
Ενέδρα έστησαν, το βράδυ της Τρίτης, στην Εθνική Οδό Ασημίου - Στερνών, στο Χάρακα σε βάρος ενός επιχειρηματία της περιοχής, άγνωστοι δράστες και αφού τον ξυλοκόπησαν άγρια, τον λήστεψαν! Ο 41χρονος επιχειρηματίας που διατηρεί σούπερ μάρκετ...
στην περιοχή, έκλεισε το μαγαζί του κι έφυγε με το αυτοκίνητό του.
Οι δράστες - που ήταν τρεις- αφού τον προσπέρασαν με το δικό τους όχημα, ένα 4 Χ 4, του έκλεισαν το δρόμο. Ο 41χρονος, προσπάθησε να διαφύγει από παρακείμενο αγροτικό δρόμο, όμως κατά τη διάρκεια της προσπάθεια του αυτής, τρία άτομα που επέβαιναν στο όχημα,
με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, πλησίασαν το αυτοκίνητο του 41χρονου, ο ένας με αντικείμενο έσπασε το τζάμι της πόρτας του συνοδηγού και μπήκε μέσα, ενώ παράλληλα με την απειλή μαχαιριού κατάφερε να κάνει το 41χρονο να ακινητοποιήσει το όχημα.

Στη συνέχεια οι άλλοι δύο, πλησίασαν πεζοί το αυτοκίνητο του 41χρονου και τον ανάγκασαν με τη βία εξέλθει από αυτό, με σκοπό να τον ληστέψουν. Ο 41χρονος προσπάθησε να βγάλει την κουκούλα του ενός εκ των δραστών και τότε, φοβούμενοι να μην αποκαλυφθούν τα χαρακτηριστικά τους, τον χτύπησαν σε διάφορα σημεία του σώματός του, τραυματίζοντας τον, ενώ ο ένας από αυτούς τον έβριζε.

Οι δράστες αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ, μία αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό, δύο κινητά τηλέφωνα, τα κλειδιά του οχήματος, του σπιτιού και της επιχείρησής που διατηρεί κι έφυγαν με το ίδιο αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό τους ενώ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Την ίδια στιγμή ο 41χρονος επιχειρηματίας νοσηλεύεται με μώλωπες και θλάση, ενώ αναμένεται να πάρει εξιτήριο σήμερα.
Keywords
Τυχαία Θέματα