Ανοιξε η αμαλιας...

21:53 31/3/2013 - Πηγή: Fimotro
Μετά από δύο και πλέον ώρες άνοιξε πριν από λίγα λεπτά η λεωφόρος Αμαλίας και η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά. Κλειστό όμως συνεχίζει να παραμένει από τις 4 το απόγευμα της Κυριακής -και μέχρι νεωτέρας- ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα...Περίπου 1000 άτομα υπό ψιλόβροχο ήταν συγκεντρωμένα στην πλατεία Συντάγματος και μπροστά από τη Βουλή όπου πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συγκέντρωση
διαμαρτυρία που διοργάνωσαν ΓΣΣΕ και ΑΔΕΔΥ ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και της τρόικας. Στην συγκέντρωση συμμετείχαν και οι Αγανακτισμένοι μοτοσικλετιστές.
Κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ κάλεσε τους εργαζομένους «να δώσουν το παρών δηλώνοντας δυναμικά την αντίθεσή τους στα μέτρα της διαθεσιμότητας, των απολύσεων και των μετατάξεων, με τη δήθεν αξιολόγηση των υπαλλήλων».
Τη συμμετοχή της στη συγκέντρωση έχει ανακοινώσει και η ΓΣΕΕ, τονίζοντας ότι «τα γεγονότα στην Κύπρο και οι δραματικές αποφάσεις των Ευρωπαίων ισχυρών... δεν μπορούν να αφήσουν αδιάφορους τους Έλληνες εργαζόμενους».
Keywords
Τυχαία Θέματα