ΜΠΕΟΣ:''ΝΤΑΙΛΙΔΙΚΗ ΝΙΚΗ''

00:01 18/4/2011 - Πηγή: Fimotro
Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Αχιλλέας Μπέος μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Παναθηναϊκός 3-2. Ο πρόεδρος της θεσσαλικής ομάδας χαρακτήρισε τη νίκη «νταηλίδικη και παλικαρίσια», την οποία πλην του κόσμου,...
την αφιέρωσε σε Μπιτσαξή, Κούγια, Πατέρα και Γιδόπουλο!
«Η παρουσία του Ολυμπιακού Βόλου στα πλέι οφ είναι ό,τι καλύτερο για την ιστορία της ομάδας,
γιατί το τελευταίο διάστημα αδίκως και με σκοπιμότητες έχω γίνει ο στόχος για κάποιους. Ευτυχώς δεν έγινα η αιτία για να μείνει έξω η ομάδα από τα πλέι οφ Είναι η πιο νταηλίδικη και παλικαρίσια νίκη. Φέτος αδικηθήκαμε από την διαιτησία πολλές φορές. Την νίκη την αφιερώνω σε όλο τον κόσμο. Το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα. Αγαπάω αυτό που κάνω και το αποτέλεσμα της δουλειάς βγήκε σήμερα, δεν είναι αποτέλεσμα λαμογιάς και στημένων παιχνιδιών.Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στον πατέρα μου και σε όλη τη πόλη του Βόλου και να πω ότι τις τελευταίες μέρες έχω γίνει στόχος. Το ποδόσφαιρο είναι ανδρικό άθλημα και δεν διοικείται από υπαλλήλους και φλώρους.
Εγώ θα συνεχίζω να υπηρετώ γιατί το αγαπώ. Το έργο που κάνουμε στον Ολυμπιακό αυτά τα τρία χρόνια δεν είναι από λαμογιές, ούτε στησίματα, ούτε πουλήματα ή κάτι άλλο. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές.Μακάρι η δικιά μου χαρά και του κόσμου να δίνει ζωή στον πατέρα μου που βιώνει τις τελευταίες του στιγμές. Αυτή την εβδομάδα έχω ένα σημαντικό ραντεβού για να δρομολογηθούν εξελίξεις. Μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα θα ενημερώσω τον κόσμο, θα δώσω μια συνέντευξη Τύπου για τις εξελίξεις», δήλωσε αρχικά ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο φραστικό επεισόδιο με τον Δημήτρη Γόντικα.
«Με τον Παναθηναϊκό δεν έχουμε τίποτα, με τους υπαλλήλους έχουμε πρόβλημα, όπως με τον κύριο Γόντικα και όλους αυτούς που είναι περαστικοί και κάνουν την δουλειά τους για να παίρνουν μισθό. Εκτός από τον κόσμο, το αφιερώνω στον κύριο Μπιτσαξή, τον Κούγια, τον Πατέρα και τον Γιδόπουλο. Καλό Πάσχα σε όλους».
Keywords
Τυχαία Θέματα