''διχως νοημα η προταση βενιζελου για συμπαραταξη''...

Αντικρούει η ΔΗΜΑΡ την κριτική που της άσκησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος για «παλινδρόμηση», προσάπτοντάς του ότι επέλεξε την πλήρη σύμπλευση με τη Ν.Δ. και την αδιέξοδη πολιτική...

«Ο κ. Βενιζέλος πράγματι δεν παλινδρόμησε. Έκανε την επιλογή του, επιλογή στρατηγικού χαρακτήρα, για
την πλήρη σύμπλευση με τη Νέα Δημοκρατία και την αδιέξοδη πολιτική», αναφέρει η Δημοκρατική Αριστερά σε σχετική ανακοίνωση.
«Έτσι», συνεχίζει, «η πρότασή του για συμπαράταξη με τη ΔΗΜΑΡ είναι χωρίς νόημα. Ο τρίτος πόλος ή θα είναι πραγματικά προοδευτικός ή δεν θα υπάρξει».
Μιλώντας το πρωί στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ ο κ. Βενιζέλος δήλωσε: «Σταθήκαμε όρθιοι, αναλάβαμε για μια ακόμα φορά το βάρος, συγκροτήσαμε μια μικρότερου εύρους, αλλά πιο καθαρή και αποφασισμένη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, παρακολουθώντας με πολύ μεγάλη λύπη και απορία την παλινδρόμηση των φίλων μας στη ΔΗΜΑΡ».

Υποστήριξε ακόμη ότι το κόμμα του Φώτη Κουβέλη στρατεύεται με μια «ομιχλώδη» αντιπολίτευση και είπε ότι όποιος λέει πως δεν μπορεί να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ «εννοεί ότι δεν αντέχει να σηκώσει το βάρος τής διακυβέρνησης γιατί πρέπει να διατηρήσει τη δική του αντίληψη για την κεντροαριστερά». «Που είναι τι; Μια αντίληψη κομφορμιστική;», διερωτήθηκε, για να προσθέσει ότι «είναι βαθιά συντηρητική αντίληψη, είναι αντίληψη του λαϊκισμού».
Keywords
Τυχαία Θέματα