Ενα μεγαλο μπραβο (και πολλες αμφιβολιεσ)!

16:12 19/2/2013 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Μπάμπης Νικόπουλος
Αγαπητό Fimotro,
αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, που με πολύ ειλικρίνεια παραδέχθηκε δημόσια ότι έχει χάσει την περιφερειακή του όραση από το ένα μάτι. Ήδη από την πρώτη στιγμή που είχε γίνει γνωστή η περιπέτειά του, είχα γράψει στο Fimotro ότι ήταν πάρα...
πολύ σοβαρή και δύσκολα ο Πρωθυπουργός θα
επανερχόταν στην αρχική κατάσταση.Όπως έλεγα τότε, ο Σαμαράς θυσίασε την υγεία του για να γίνει Πρωθυπουργός!!
Η σημερινή δημόσια παραδοχή,ενημερώνει το λαό ότι ο Ηγέτης του δεν είναι 100% υγιής σωματικά, κι επειδή η απώλεια της περιφερειακής όρασης κατά κανόνα κλιμακώνεται (μπορεί να οδηγήσει και στην τύφλωση), δύσκολα θα ξαναγίνει απόλυτα υγιής.
Πολλές φορές μάλιστα η απώλεια της περιφερειακής όρασης έχει μεγάλη επίπτωση και στην καλή ψυχολογία του ασθενούς, με ότι αυτό συνεπάγεται για κάποιον που όπως έχει πει ασκεί ''το δυσκολότερο επάγγελμα στον κόσμο'', δηλαδή Πρωθυπουργός της χρεοκοπημένης Ελλάδας..
Με τη σημερινή δημόσια αποκάλυψη ο Σαμαράς επέδειξε γενναιότητα, κυρίως γιατί έδωσε το δικαίωμα στους πολίτες να συνυπολογίσουν διάφορα πράγματα, αν κι όποτε χρειαστεί να επιλέξουν τον επόμενο Ηγέτη της χώρας!!
Κι επειδή κάποιοι θα σπεύσουν να με κατηγορήσουν ως κυνικό, η υγεία του Πρωθυπουργού σ' αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή για τη χώρα , πρέπει ν'' αντιμετωπιστεί με τον ίδιο κυνικό τρόπο που αντιμετωπίζουν οι κυβερνώντες το λαό,προκειμένου να σώσουν τη χώρα (όπως λένε)...
Ευχαριστώ
Keywords
Τυχαία Θέματα