Επιθεση συριζα στον μαρκογιαννακη...

19:22 5/4/2013 - Πηγή: Fimotro
'' ΑΘΛΙΑ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΑΥΤΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ''...
Επίθεση στον πρόεδρο της Προκαταρκτικής επιτροπής που εξετάζει την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, Χρήστο Μαρκογιάννακη εξαπέλυσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και μέλη της επιτροπής, Θοδωρής Δρίτσας και Σταύρος Κοντονής,...
καταγγέλοντας τον κ. Μαρκογιαννάκη για «άθλια επιχείρηση ταύτισης της συντρόφισσάς μας Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον Κασιδιάρη».
Οι δύο βουλευτές κάνουν λόγο επίσης για «την εφαρμογή ενός σχεδίου πρόκλησης τεχνητής πολιτικής έντασης,
μιας οργανωμένης προβοκάτσιας δηλαδή, από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, με την πλήρη “κατανόηση”, ανοχή και συνεργασία του προέδρου της Επιτροπής Χρ. Μαρκογιαννάκη» με στόχο «να συγκαλυφθούν οι ευθύνες τελικά όλων των κυρίως εμπλεκομένων (Παπακωνσταντίνου – Διώτης – Βενιζέλος – Παπανδρέου)».
«Την σεξιστική, εξυβριστική και απίστευτης χυδαιότητας προσωπική επίθεση εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου την παρακολούθησε το πανελλήνιο. Ο καθείς ας βγάλει τα συμπεράσματά του» προσθέτουν οι δύο βουλευτές και τονίζουν ότι όλη αυτή η «ενορχηστρωμένη αθλιότητα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ» θα αποκαλυφθεί όταν δημοσιευθούν «τα επίσημα και πλήρη και όχι τα υπόπτως και επιλεκτικά διαρρέοντα πρακτικά»
Keywords
Τυχαία Θέματα