Ερευνα - σοκ δειχνει οτι ο αγγλιδες δεν πλενονται οσο συχνα πρεπει...

Μπορεί κάποια στερεότυπα να μην είναι έχουν μεγάλες δόσεις αλήθειας ή να είναι κακόβουλες ευκολίες εναντίον ...
κάποιου, όμως όταν έρχονται επίσημες έρευνες και τα επιβεβαιώνουν τότε τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή. Ο λόγος για την έρευνα που έκανε μία εταιρία προϊόντων προστασίας του δέρματος, η Flint+Flint, και η οποία έδειξε ότι οι Αγγλίδες έχουν πολύ κακή σχέση με το νερό και την προσωπική υγιεινή.

Τα βασικά στοιχεία της έρευνας που έγιναν σε δείγμα 2000 γυναικών, κάνουν λόγο ότι η πλειοψηφία των γυναικών στην Βρετανία δεν κάνουν μπάνιο κάθε μέρα, ενώ μία στις τρεις παραδέχθηκε
ότι δεν έκανε μπάνιο ούτε μία φορά στις... τρεις μέρες.

Το 57% των γυναικών, αν και γνωρίζουν την αξία της υγιεινής, δήλωσαν ότι δεν είχαν χρόνο να κάνουν ένα ντους ή μπάνιο πριν πάνε για ύπνο, και καθαρίζονταν με... υγρά μαντιλάκια. Η έρευνα έδειξε επίσης ότι πάνω από 60% των Αγγλίδων δεν βγάζουν το make up πριν πέσουν για ύπνο, με τις περισσότερες από αυτές να μην θέλουν να χάσουν έστω και λίγα λεπτά ύπνου που απαιτεί η αφαίρεσή του. Όσο για το πρωϊνό, μόνο μία στις πέντε γυναίκες δήλωσε ότι κάνει μπάνιο ή ντους κάθε μέρα, ενώ πάνω από 30% δεν έκαναν μπάνιο παρά μετά την παρέλευση τριημέρου.

Αν και οι περισσότερες γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα δηλώνουν ότι αντιλαμβάνονται την σημασία της προσωπικής υγιεινής, το 90% από αυτές λένε ότι είναι πολύ κουρασμένες για να ασχοληθούν με αυτό το θέμα είτε το βράδυ είτε το πρωί.

Όπως μάλιστα σημειώνει σκωπτικά στο συμπέρασμά της η έρευνα της εταιρίας, «είναι αλήθεια ότι η ταχύτητα της σημερινής ζωής είναι πολύ γρήγορη, όμως είναι σίγουρο ότι ως έθνος δεν έχουμε γίνει τόσο πολυάσχολοι για να μην πλενόμαστε».
Keywords
Τυχαία Θέματα