Η ΣΕΧΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, Η ΣΕΧΤΑ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΓΩΓΗ ΣΤΟ FIMOTRO

09:56 28/3/2011 - Πηγή: Fimotro
Από το : olympia.gr
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ FIMOTRO
“Τα λιοντάρια νόμιζαν ότι ήταν βασιλιάδες
μέχρι που ήρθαν οι δράκοι”
αρχαία Κινέζικη παροιμία.
Στο “Ολυμπία” έχουμε μία βασική αρχή που την έχουμε τιμήσει. Την έμπρακτη αλληλεγγύη σε όλα τα Blogs, άσχετα εάν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με τις απόψεις και...
τις πρακτικές τους. Η λέξη “αρχή” σμιλεύεται σε γρανίτη ώστε να μην είναι α λα καρτ, ξεχειλωμένη κατα το δοκούν.

Η “σέχτα” (κυριολεκτικά ο όρος αφού οι εν λόγω
δημοσιογράφοι έδρασαν ως οργανωμένη ομάδα) των μεγαλοδημοσιογράφων του Mega κατέθεσαν αγωγή εις βάρος του blog “Fimotro”. Προχώρησαν όμως ένα βήμα παραπάνω, αφού στην αγωγή κατονομάζουν επώνυμα τον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη ως διαχειριστή του blog. Εδώ λοιπόν εντοπίζουμε εμείς το μεγάλο θέμα και όχι στην άσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων τους για να προστατεύσουν την υπόληψη τους.

(κλικ στην εικόνα για να το δείτε).

Εδώ λοιπόν είναι το μείζον θέμα. Οι κύριοι οι δημοσιογράφοι Χρήστος Παναγιωτόπουλος, Όλγα Τρέμη, Γιάννης Πρετεντέρης, Παύλος Τσίμας και Μανώλης Καψής, κατονομάζουν τον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη ως διαχειριστή, γεγονός που σημαίνει ότι διαθέτουν αδιάσειστα στοιχεία.

Εάν δεν διέθεταν τέτοια στοιχεία, δεν θα έκαναν αυτή την υπέρβαση, αφού με τη σειρά του ο Παπαγιάννης μπορεί να τους απαντήσει με ανταγωγές που σίγουρα θα κέρδιζε εάν οι ενάγοντες δεν είχαν κλειδωμένη την υπόθεση.

Τι σημαίνει όμως “αδιάσειστα στοιχεία”;

Ο μόνος που μπορεί να ταυτοποιήσει διαχειριστή ανωνύμου ιστολογίου, είναι η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Είναι η μόνη αρχή της οποίας το πόρισμα μπορεί να σταθεί σε δικαστήριο. Υπάρχει τέτοια ταυτοποίηση; Και αν υπάρχει, γιατί δεν την χρησιμοποίησε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος όταν έκανε αντίστοιχα μήνυση και αγωγή πάλι στον Γιάννη Παπαγιάννη κατονομάζοντας τον ως διαχειριστή του ίδιου ιστολογίου; Διαβάστε την υπόθεση ΕΔΩ.

Ελπίζουμε πραγματικά οι κύριοι δημοσιογράφοι να έχουν αδιάσειστα στοιχεία από την στιγμή που κατονομάζουν τον Παπαγιάννη ως διαχειριστή του ιστολογίου γιατί οι προηγούμενοι που έχουν κατονομάσει τον Παπαγιάννη ως εμπλεκόμενο με το διαδίκτυο είναι η τρομοκρατική οργάνωση “Σέχτα επαναστατών” στην προκήρυξη που έστειλαν μετά την δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια. Παραθέτουμε αυτούσιο το κομμάτι:

“Με την ραγδαία εξάπλωση του internet και την ολοένα αυξανόμενη προτίμηση ιδιαίτερα των νέων για την ενημέρωση τους από αυτό, δεν άργησε και η εκμετάλλευση του από τα γνωστά λαμόγια της δημοσιογραφίας. Πέρα από τα επίσημα ειδησεογραφικά site που συνήθως είναι ηλεκτρονική μορφή ήδη γνωστών εφημερίδων δημιουργήθηκαν και τα πρώτα ενημερωτικά blogs. Η αμεσότητα της ενημέρωσης που προσφέρουν ήταν το βασικό χαρακτηριστικό που τα ανέδειξε σε δημοφιλείς ιστοσελίδες. Αυτή η μεγαλύτερη ελευθερία έκφρασης αξιοποιήθηκε και από άτομα που ζούσαν σε απολυταρχικά καθεστώτα σαν προσπάθεια διάρρηξης της λογοκρισίας που επιβαλλόταν από την κυβέρνηση. Σε αντίθεση με του
Keywords
Τυχαία Θέματα