Κ. νικο σιμο, ραδιομεγαρο ερτ, θεμα : euronews

10:44 2/10/2012 - Πηγή: Fimotro

Γράφει ο InsiderΑξιότιμε κε Σίμο,οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι παρά το ότι αργήσατε λίγο, τοποθετήσατε τελικά το θέμα του Euronews στη σωστη του βαση: στην βάση του "καταλογισμού ποινικών ή πειθαρχικών ευθυνών που...
τυχόν θα διαπιστωθούν", όπως γράφετε στην ανακοίνωση σας. Μία μόνο, πολύ καλοπροαίρετη, πιστέψτε με, παρατήρηση: τις πειθαρχικές ευθύνες τις καταλογίζει η διοίκηση, ΤΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΟΜΩΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙ ΜΟΝΟ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Η πρακτική του υπερήλικα νομικού συμβούλου ότι " το νομικό τμήμα της ΕΡΤ.... αποφασίζει
τι είναι νόμιμο"(!!!) προφανώς δεν πρέπει να επιτρέψετε να χαρακτηρίσει και την δική σας διοίκηση.
Ως προς τις πειθαρχικές ευθύνες, η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ (!!!) που συστήσατε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ (είναι κάτι σαν τον φιλολογικό σύλλογο ...Παρνασσσός....).
Η σύννομη διερεύνηση πειθαρχικών ευθυνών γίνεται μόνο με Ενορκη Διοικητική Εξέταση, με εντολή μάλιστα να ολοκληρωθεί η διαδικασία εντός ορισμένου χρονικού διαστήματος.
Η δε διερεύνηση ποινικών ευθυνών γίνεται με την παραπομπή όλων των στοιχείων που θα συγκενρώσει η ΕΔΕ στην ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Οτιδήποτε άλλο, παρά τις τυχον καλες σας προθεσεις, και ακούγεται και μοιάζει και ...περπατάει σαν συγκάλυψη.
Ευπειθώς Υμέτερος
Insider

ΥΓ1: Ακούμε ότι τα θέματα των σχέσεων με την NOVA (χρεωστούμενα, ενσωμάτωση του ΕΡΤ HD στην NOVA χωρίς ανταλλάγματα κτλ) τα παραπέμψατε και αυτά σε "επιτροπή". Ως καλόπιστοι συνομιλητες, θα περιμένουμε τις αποφάσεις σας, όχι όμως επ' αόριστον, εντάξει;

ΥΓ2: Δεν ακούμε τίποτα για την επιστολή εγγύησης αξίας πολλών εκατομμυρίων που εξέδωσε η ΕΡΤ υπέρ τρίτων με ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 2012 και υπογραφή της τότε Γενικής Διευθύντριας Τηλεορασης κας Χοιδά. Μην το παραβλέπετε το θέμα, ειναι καυτο και έχει ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ, και μάλιστα και από τους "αποφασίζοντες περί΄...νομιμότητας".
Και προφανως δεν μπορει "επιτροπή" και μάλιστα φιλολογικού τύπου να διερευνήσει πως συνωμότησαν στελέχη τριών εταιρειών για να εξαπατήσουν το Ελληνικό Δημόσιο κατα μερικά εκατομμύρια δολάρια, με την ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ και ενεργό σύμπραξη αυτών που "αποφασίζουν τι ειναι νόμιμο"
Keywords
Τυχαία Θέματα