ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

09:55 7/5/2011 - Πηγή: Fimotro
Αίθριος καιρός αναμένεται σήμερα, στις περισσότερες περιοχές της χώρας σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.Ηλιοφάνεια θα έχει η Αττική, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 6 μποφόρ, με εξασθένηση...

από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες θα επικρατήσουν στη Θεσσαλονίκη
ενώ οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Αναλυτική πρόγνωση
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Μακεδονία και τη Θράκη ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Καλοκαιρία θα έχουν τα Νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η δυτική Πελοπόννησος. Πιθανότητα παροδικών βροχών στην ορεινή Πελοπόννησο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα έχουν η Θεσσαλία, η ανατολική Στερεά, η Εύβοια και η ανατολική Πελοπόννησος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Αίθριος προβλέπεται ο καιρός στις Κυκλάδες και την Κρήτη ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν στα Νησιά του ανατολικού Αιγαίου, και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και στα νότια τοπικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Keywords
Τυχαία Θέματα