ΚΟΝΤΡΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ-ΤΣΙΠΡΑ

10:21 22/3/2011 - Πηγή: Fimotro
Ρεπορτάζ : Βούλα Κεχαγιά
(από ΤΑ ΝΕΑ)
Κάθε όριο φαίνεται να ξεπέρασε χθες η πρωτοφανής σε οξύτητα σύγκρουση Πάγκαλου - Τσίπρα, καθώς µετά τα γιαούρτια και τις ύβρεις ήρθαν και οι καταγγελίες για πληρωµένους τραµπούκους και υποκινητές σε δολοφονικές απόπειρες! Για µία ακόµη φορά ο...
αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κατηγόρησε ευθέως στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι βρίσκονται πίσω από την επίθεση που δέχτηκε ο ίδιος, η σύζυγός του και 10 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ
στα Καλύβια και µάλιστα καταλόγισε στον πρόεδρο του Συνασπισµού την ευθύνη σε περίπτωση που του συµβεί κάτι κακό. «Είµαι δολοφονητέος. Ο κ. Τσίπρας υποδεικνύει τη δολοφονία. Είναι υπεύθυνος για τη ζωή µου» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος και επιτέθηκε στον κ. Τσίπρα που δεν έχει ποτέ καταδικάσει τα επεισόδια που γίνονται κατά πολιτικών. «∆εν έχει καταδικάσει ποτέ. Οχι να πει κατανοούµε την οργή του κόσµου. Να πει καταδικάζουµε. ∆εν το λέει γιατί αυτοί τα δηµιουργούν», ανέφερε ο Θόδωρος Πάγκαλος µιλώντας σε πρωινή εκποµπή του Mega.

Οι νέες δηλώσεις του αντιπροέδρου προκάλεσαν έκπληξη αλλά και την οργισµένη αντίδραση του προέδρου του Συνασπισµού, ο οποίος µε ανοιχτή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό τον προκάλεσε για µία ακόµη φορά να αποδοκιµάσει τον κ. Πάγκαλο: «Αν η συµπεριφορά του αποτελεί όνειδος για τη δηµοκρατία, αυτό το χρεώνεστε εσείς προσωπικά όσο επιµένετε να µην την αποδοκιµάζετε» αναφέρεται στην επιστολή, στην αρχή της οποίας ο κ. Τσίπρας υπενθυµίζει ένα προς ένα τα «ατοπήµατα» του Θ. Πάγκαλου εις βάρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνει και προειδοποίηση προς τον κ. Παπανδρέου µε την επισήµανση πως «δεν σκοπεύουµε πλέον να ασχοληθούµε µε τον κ. Πάγκαλο µεµονωµένα αλλά όσο τον ανέχεστε να σας εκπροσωπεί, µε την κυβέρνηση και εσάς προσωπικά». Γι’ αυτό και καταλήγει λέγοντας ότι από εδώ και στο εξής «οποιαδήποτε συκοφαντική επίθεση ή προβοκάτσια στηθεί εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ θα θεωρήσουµε πως θα έχει τη συµφωνία και την κάλυψή σας».

«ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ». Να σηµειωθεί ότι χθες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης όχι µόνο επανήλθε στις καταγγελίες για εµπλοκή συγκεκριµένων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στα επεισόδια που σηµειώθηκαν στα Καλύβια αλλά επιπροσθέτως µίλησε για πληρωµένους... αγανακτισµένους πολίτες. «Λαός είναι 100 άτοµα από την Κερατέα και τα Καλύβια; Εκατό άνθρωποι ανάµεσά τους και Αλβανοί που πληρώνονται από συγκεκριµένο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ της Κερατέας ήταν δε από τους χυδαιότερους από αυτούς που κάνανε επίθεση, για να τους δει το αφεντικό τους ότι κάνουν καλά τη δουλειά τους. Αυτό γίνεται κάθε µέρα. Τους πληρώνει ο συγκεκριµένος τύπος, τους για να κάνουν τη δουλειά».Αναφερόµενος στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ µίλησε για «στρατηγική του µπάχαλου» και σχολίασε καυστικά τον «ηµιµαθή Τσίπρα επειδή επικαλέστηκε λάθος µία φράση του Μάο λέγοντας “µεγάλη φασαρία µεγάλο γλέντι”. Κατέληξε δε αναφέροντας ότι «αυτοί είναι οι µπαχαλάκηδες και συνήθως είναι οι ίδιοι που στα γήπεδα κάνουν τη φασαρία».

Ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε στην επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό:
<
Keywords
Τυχαία Θέματα