Κριμα...

21:42 5/2/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει η Μαρία Ψαράκη
Αγαπητό Fimotro,
Εδώ και πάνω από 4 ώρες κλεισμένοι στο Μέγαρο Μαξίμου οι 4 μοιραίοι πολιτικοί, λέμε τώρα, άντρες, ξαναλέμε τώρα και αποφασίζουν για μας; χωρίς την εντολή μας και δεν κουνιέται φύλλο. Ούτε μια διαμαρτυρία, ούτε κάποιοι συγκεντρωμένοι απ' έξω να...
φωνάξουν, να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους .Τίποτα. Απόλυτη τάξη και ασφάλεια. Περιμένουμε όλοι να μάθουμε τα νέα, παθητικά, από τον καναπέ, αποχαυνωμένοι μπροστά σε τηλεοράσεις και υπολογιστές. Κυριακή βραδάκι που να τρέχεις τώρα. Έχει
και ποδόσφαιρο, άρτος και θεάματα δηλαδή, άλλων εποχών, ιδανική τροφή για παραιτημένους και βουτηγμένους στη ρουτίνα που σκοτώνει.
Τι θα γινόταν όμως αν ολόκληρη η Ελλάδα ήταν εκεί, έξω από το Μαξίμου και όχι κρυμμένη σα βρεγμένη γάτα, ξεφτιλισμένη και ναρκωμένη από το φόβο και την ψυχολογική βία που της ασκείται ; Τι θα έκαναν αυτοί οι κύριοι, αν ήξεραν ότι απέναντι τους έχουν έναν ολόκληρο λαό και όχι κάποια ξεκούρδιστα και φοβισμένα ανθρωπάκια ; Κάποια πρόβατα σε κοπάδι που δέχονται τη μοίρα τους αδιαμαρτύρητα, χωρίς να τολμούν να βγάλουν ούτε κιχ.
Δε μας επιτρέπουν ούτε σε εκλογές να πάμε και σκέφτομαι ότι τελικά πολύ καλά μας κάνουν. Γιατί τα δικαιώματα σου τα κερδίζεις, δε θα σου τα χαρίζει κανείς. Και εμείς έχουμε παραιτηθεί από όλα. Κάθε μέρα χάνουμε και κάτι. Δεχόμαστε εκβιασμούς, εξευτελισμούς, ταπεινώσεις και ακόμα καθόμαστε ατάραχοι και τους επιτρέπουμε να συνεχίζουν. Και κυρίως παραμένουμε άπραγοι. Απολύτως αμέτοχοι μπροστά στο μεγάλο παζάρι που ξεπουλά πια τις σάρκες μας.Και είμαστε πλέον άξιοι της τύχης μας. ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !
Keywords
Τυχαία Θέματα