Κυκλοφορησε σημερα το... εκρηκτικο crash του γ. τραγκα

Με εκρηκτικά θέματα κυκλοφορεί από την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου σε όλα τα περίπτερα το περιοδικό Crash. Διαβάστε όλο το παρασκήνιο των...
συγκρούσεων στη ΝΔ, τον ρόλο των Καραμανλή-Σαμαρά αλλά και το ρίσκο των Μητσοτάκηδων.
Επίσης, ο Πάνος Καμμένος ανοίγει τα χαρτιά του και αποκαλύπτει τις διαδρομές του μαύρου χρήματος στα εξοπλιστικά και μιλάει για τους
οπλάδες και τον Θωμά Λιακουνάκο. Ο ίδιος μιλάει για το δολάριο και τον ρόλο των Αμερικανών απέναντι στο GREXIT.

Παράλληλα, μπορείτε να διαβάσετε όλα όσα συμβαίνουν μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας καθώς και το «αντίο» της Μόσχας στον Αλέξη Τσίπρα, το αίτημα για το δάνειο και ο ρόλος του «Ρώσου Κίσινγκερ».

Στο μεταξύ, το επιτελείο του Crash συνάντησε στο Λονδίνο τον διάσημο οικονομικό αναλυτή Χιούγκο Ντίξον. Ο ίδιος μιλάει για τον κ. Τσίπρα, τον κ. Βαρουφάκη αλλά και τη ΝΔ.

Στο περιοδικό μπορείτε να διαβάσετε και όλους τους καυτούς φακέλους που διαχειρίζεται ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης αρμόδιος για θέματα διαφθοράς Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. Τι λέει στο περιβάλλον του για τις σχέσεις του με τη Καραμανλή, Τσίπρα και Παυλόπουλο.

Επίσης, ο Μητροπολίτης Πειραιά, Σεραφείμ, έχει παραχωρήσει μια συνέντευξη – ηφαίστειο για μετανάστες και ομοφυλόφιλους. «Εκκλησιαστική περιουσία ουσιαστικά δεν υφίσταται. Όποιος θέλει, ας έρθει να τη πάρει…» λέει χαρακτηριστικά.

Εξάλλου, στο περιοδικό μπορείτε να διαβάσετε:
* Ο αναλυτής της STRATFOR Αντριάνο Μποσόνι, μιλάει αποκλειστικά στο CRASH για το μέλλον της Ελλάδος: «Εάν η Ελλάδα αφήσει το ευρώ, τότε οι ΗΠΑ…».

* Το απόρρητο ημερολόγιο του Προκόπη Παυλόπουλου για την Ζωή Κωνσταντοπούλου – Ο Μανώλης Κοττάκης φέρνει στο φως της δημοσιότητας τις συνομιλίες – φωτιά για την «δραχμή».

* Συνέντευξη – εξομολόγηση του Νίκου Νικολόπουλου: «Κουμπάρος του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου δεν θα γινόμουν…».

* Συνέντευξη – δυναμίτης του Άδωνι Γεωργιάδη: «Ο Τσίπρας, με εμένα, θα χορέψει hard rock».

* Ο Απόστολος Τζιτζικώστας ανοίγει τα χαρτιά του και δηλώνει: «Θα μπορούσα να περιμένω, είμαι 38 χρονών. Βλέπετε να μπορεί να περιμένει η Νέα Δημοκρατία;».

* Ένας διαφορετικός Βασίλης Λεβέντης σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί: «Κάθε φορά που έχανα, τις πρώτες δύο ημέρες ήμουν κλεισμένος στο δωμάτιό μου…».

* Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης επιμένει: «Αν το ευρωπαϊκό κατεστημένο μπορούσε να μας σουβλίσει, θα το είχε κάνει» – Τι λέει για το μνημόνιο και τη διαπλοκή…

* Η Ραχήλ Μακρή μιλάει έξω από τα δόντια: «Δεν θα ανέβαινα ξανά στα κάγκελα της ΕΡΤ!»- Αποκαλύπτει άγνωστο παρασκήνιο για Τσίπρα, Καμμένο και Κωνσταντοπούλου…

Μην χάσετε ακόμα στο Crash πλούσιο ρεπορτάζ
* Ο Ψυχρός Πόλεμος ΗΠΑ – ΡΩΣΙΑΣ στο «λαβύρινθο» της Συρίας: Τα κρυφά deals και η ολική επαναφορά του Βλαντιμίρ Πούτιν

* Ο εκδότης της «Budapest Times», Γιαν Μάινκα απαντάει για τον φράχτη που ξεσήκωσε θύλελλα διαμαρτυριών και περιγράφει την κατάσταση στα σύνορα της Ουγγαρίας.

* ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Ο εφιάλτης που γίνεται πραγματικότητα… Πανελλαδικό κόμμα στήνουν οι Τούρκοι!

* ΘΕΜΑ: Το μυστικό «γκέι λόμπι» στο Βατικανό – Η ύπαρξη πυρήνων διαφθοράς και οι ομοφυλόφιλοι αξιωματούχοι που μετέχουν σε υψηλά αξιώματα!

ΑΚΟΜΑ:
* Ο μεγάλος σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης μιλάει για τη νέα του ταινία «Ουζερί Τσιτσάνης» και δηλώνει: «Ζούμε μια κατάρρευση του καθημερινού μας πολιτισμού… Δεν αντέχω τον εκφυλισμό στις διαπροσωπικές σχέσεις».

* Τρεις τούρκοι αναλυτές μιλούν για τις σχέσεις Ερντογάν – Πούτιν: «Ο Ρώσος πρόεδρος θεωρεί την Τουρκία αυτοκινητόδρομο τρομοκρατών!».

* Μεγάλη συνέντευξη του Νίκου Μιχαλολιάκου μετά τις εκλογές: «Η κόρη μου δεν θα ήθελα να μπει στην πολιτική γιατί…».

* «Η ελληνική κυβέρνηση δεν είχε σχέδιο στην διαπραγμάτευση» – Ο Αλέξανδρος Κρητικός, διευθυντής έρευνας στο Γερμανικό Ινστιτούτο Οικονομικής Έρευνας μιλάει για το GREXIT, το ελληνικό χρέος και τα οφέλη της Γερμανίας!
Μην το χάσετε!!!
Keywords
Τυχαία Θέματα