Λιονταρι χωρις δοντια(!) ο καψης και αντ'αυτου προκοπακησ!

Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Αίσθηση προκάλεσε στους συνέδρους, η αιφνίδια ακύρωση παρουσίας του, από τον ίδιο τον υφυπουργό ραδιοτηλεόρασης κ. Παντελή Καψή, στο 15ο συνέδριο, του infoCom media world 2013, στο Caravel, χθες στη μία το...
μεσημέρι, προσκεκλημένος του συνεδρίου και κεντρικός ομιλητής, λίγα λεπτά πριν την έναρξη του.

Αντ'αυτού, χωρίς να είναι στο πρόγραμμα που μας είχε διανεμηθεί, εμφανίστηκε ο γνωστός και μη εξαιρετέος «καθηγητής» και πρόεδρος του
ΔΣ της ΝΕΡΙΤ, κ. Προκοπάκης. Νωρίτερα ο κ. Καψής είχε ακυρώσει την άλλη προγραμματισμένη συνάντησή του με τους εργαζόμενους του ραδιομεγάρου και την ΠΟΣΠΕΡΤ, την οποία ανέβαλε για αύριο Παρασκευή, αλλά μάλλον δεν θα γίνει ποτέ(!!!). Στα πηγαδάκια άλλοι μιλούσαν για παραίτηση, άλλοι για κυβερνητικές συνεννοήσεις, και εισβολή των ΜΑΤ στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Κανείς δεν γνώριζε τι ακριβώς συναίβει.

Αργά το απόγευμα μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, για να πει ότι τα ΜΑΤ πρέπει να τα στείλει ο Στουρνάρας, σημειώνοντας: :«Ό,τι ήταν να πούμε το είπαμε..αν δεν αδειάσει η ΕΡΤ, δεν καλύπτεται η ελληνική προεδρία». «Η Δημόσια Τηλεόραση δεν είναι υποχρεωμένη να καλύψει την προεδρία (της ΕΕ). Η πρόθεση μας όμως είναι να την καλύψει». Παράλληλα μίλησε: «για επικοινωνιακά παιχνίδια από την μεριά της ΠΟΣΠΕΡΤ» (έχουν ζητήσει οι εργαζόμενοι χωρίς κόστος να καλύψουν, προεδρία και Ευρωεκλογές) προσθέτοντας, ότι το κτίριο της Αγίας Παρασκευής είναι υπόθεση του υπουργείου Οικονομικών και η απόφαση της εκκένωσης του ραδιομεγάρου αφορά τον κ. Στουρνάρα!

Λιοντάρι(!) χωρίς δόντια ο κ. Καψής. Αφού τα έκανε μπάχαλο τώρα τα ρίχνει στο Στουρνάρα. Μάζεψε Όλη τη σαβούρα της διεφθαρμένης ΕΡΤ με Μπράμο και κατάδικους και πάει να κάνει τηλεόραση.

Καλά εκεί στο Μαξίμου, υπνωτικό, έχετε πάρει, τι στο διάολο, δεν βλέπετε τίποτα(!!!). Νέοι Νέρωνες παρακολουθείτε τη Ρώμη! Ξυπνήστε, γιατί θα σας ξυπνήσουν άλλοι!!! Μέχρι και τη «νοσοκόμα» Τσιλίκουνα πήρε ο Μπράμος για να του φτιάχνει το πρόγραμμα λέει! Τι διάολο, γάζες θα αλλάζει στο πρόγραμμα. Έχουν πάρει φαίνεται τόσο βαριά δόση μιθριδατισμού, που δεν τους αγγίζει καμιά αρρώστια! Θα έχει πολλές εμπειρίες από αλλαγές, τόσα χρόνια στο «κουρμπέτι». Είναι αυτοί που διέλυσαν την ΕΡΤ και τώρα η «κολεγιά» και «Solidarity» της διαφθοράς στο αποκορύφωμά της!

Καλά! Ρε Γιώργο και Γιάννη, όταν είσαστε στη Συγγρού, την ΕΡΤ την είχατε ξεσκίσει με τις παρεμβάσεις σας. Μπίτσης και Κογιάννης, είχαν μαρτυρήσει! Τώρα που «κυβερνάτε» και διαλύθηκε η ΕΡΤ, η γλώσσα σας, κατέβηκε στο στομάχι; Όλα στη διαφθορά!!!

Εν τω μεταξύ ο κ. Γ.Προκοπάκης από το βήμα του συνεδρίου, και μέσα από πρόχειρες σημειώσεις, αφού διευκρίνισε, ότι δεν είναι καθηγητής του ΕΜΠ, αλλά στο Columbia παλαιότερα! σημείωσε μεταξύ άλλων για τη ΝΕΡΙΤ:

-Αναλάβαμε ένα δύσκολο έργο και παίρνουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν!
-Τον Νοέμβριο του 2014 θα υπάρχει πλήρης κάλυψη της χώρας, με ολοκλήρωση των ψηφιακών υποδομών(!)
-Θα λειτουργούν 12 ψηφιακά κανάλια της ΝΕΡΙΤ!!!(5 είχε εγκαινιάσει ο Καραμανλής)
-Υπάρχουν ομάδες εργασίας που δουλεύουν για τη ΝΕΡΙΤ(δεν έδωσε ονόματα).
-Δεν ισχύει το οργανόγραμμα με τις δυο γενικές διευθύνσεις.
-Θα βοηθήσει νέους καλλιτέχνες να αναδειχθούν!!!
-Διεθνείς σύμβουλοι θα εκπονήσουν το επιχειρησιακό σχέδιο της ΝΕΡΙΤ μέχρι τον Ιούνιο του 2014 και την παραγωγή περιεχομένου(!)
-Η ΝΕΡΙΤ θα κινητοποιήσει σε όλη την Ελλάδα την Ελληνική κοινωνία σε κάθε χωριό και γειτονιά για να συμμετέχει στην παραγωγή περιεχομένου!!!
-Με το ανταποδοτικό τέλος θα κάνουμε επενδύσεις στο φορέα!
-Σέβομαι την ιστορία της ΕΡΤ, γιατί η ιστορία δεν διαγράφεται.

Και έκλεισε τη σύντομη ομιλία του λέγοντας: Δεν θα σας διαβάσω άλλα μεγαλόστομα σχέδια διότι περιέχουν πολλά «ΘΑ», με την ευχή να τα ξαναπούμε σε δυο -τρεις εβδομάδες. Τουλάχιστον ήταν ειλικρινής, δεν είχε προφθάσει να διαβάσει αυτά που του είχαν γράψει, και βλέποντας τα πολλά «θα» είπε να σταματήσει. Ε! να μην ξεφτιλιστούμε κιόλας..

Το συνέδριο της infoCom World & Media είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση, σχετικά με ψηφιακές τεχνολογίες στη Ν.Α. Ευρώπη με περισσότερους από 3.500 συνέδρους. Καταγράφει και αποτυπώνει, με επιτυχία την πορεία , αλλά και τη σύγκλιση των αγορών Τεχνολογίας, Πληροφορικής, και Media.

Στην εκδήλωση, συναντήσαμε και μια ιστορική φυσιογνωμία της δημοσιογραφίας. Το Γιώργο Ρωμαίο. Πρώην υπουργός, βουλευτής και γενικός διευθυντής της ΕΡΤ. Ο οποίος όταν τον ρώτησαν πριν κάποια χρόνια αν θα επέστεφε στην ΕΡΤ, που είχε ακουστεί το ονομά του, απάντησε: «Ποτέ, σε μια γυναίκα που έχουν αποπλανήσει! Πολύ περισσότερο να την κάνω BBC, για τον απλούστατο λόγο, γιατί οι Έλληνες δεν είναι Εγγλέζοι!». Τα ακούτε κ. Καψή;
Keywords
Τυχαία Θέματα