"ΜΑΓΚΟΥΦΙΚΕΣ" ΙΣΤΟΡΙΕΣ

10:56 6/5/2011 - Πηγή: Fimotro
Από το : lamiafm1.gr
Αν ήταν ένας πολίτης σαν όλους εμάς ο βουλευτής Τρικάλων Χρήστος Μαγκούφης θα κάθονταν στο εδώλιο του κατηγορουμένου στο τριμελές πλημμελειοδικείο Λαμίας κατηγορούμενος για εξύβριση και βιαιοπραγία σε βάρος μιας γυναίκας μέλους της...
Επιτροπής πολιτών κατά των διοδίων.Αν ο κ. Μαγκούφης ήταν «επίγειος» γιατί ως βουλευτής απολαμβάνει όχι μόνο ειδικής δωσιδικίας αλλα και ασυλίας!
Η κα Αθανασία Γαλάνη μέλος της επιτροπής πολιτών κατά των διοδίων της Αγ. Τριάδας Μώλου ισχυρίζεται ότι δέχτηκε φραστική αλλά και έργω επίθεση από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ
το βράδυ της Πέμπτης 7 Απριλίου και ενώ μέλη της κίνησης είχαν προχωρήσει σε συμβολική κατάληψη των διοδίων και προέτρεπαν τους οδηγούς να διέρχονται ελεύθερα από τα διόδια.
Ο κ. Μαγκούφης συνταξιδεύοντας με την συνάδελφο του βουλευτή Καρδίτσας Μαρία Θεοχάρη όταν έφτασε στα διόδια όχι μόνο δεν πέρασε χωρίς να πληρώσει τα τέλη αλλα κατέβηκε από το αυτοκίνητο του σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της κας Γαλάνη και επέπληξε τα μέλη της κίνησης αξιώνοντας να πληρώσει τα διόδια ως έχει δικαίωμα ως ελεύθερος πολίτης (εισηγητής της αποκληθείσας και ντροπολογιας Ρέππα).
Επακολούθησε ανταλλαγή σκληρών εκφράσεων και πάντα κατά την παθούσα ο κ. Μαγκούφης την πέταξε επάνω στο καπό αυτοκινήτου προκαλώντας της σωματικές βλάβες που επιβεβαιώθηκαν από γιατρούς του Νοσοκομείου Λαμίας όπου νοσηλεύτηκε για μια ημέρα.
Η κα Γαλάνη χτες κατέθεσε εν τέλει μήνυση κατά του κ. Μαγκούφη.
Θυμίζουμε ότι αμέσως μετά το περιστατικό τόσο ο κ. Μαγκούφης όσο και η κα Θεοχάρη μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του FM-1 ισχυρίστηκαν ότι όχι μόνο δεν βιαιοπράγησε ο κυβερνητικός βουλευτής αλλα ο ίδιος δέχτηκε χτύπημα με ξύλο στο χέρι από μέλος της κίνησης των πολιτών και είχαν χαρακτηρίσει θεατρική τη συμπεριφορά της κας Γαλάνη.
Πάντως θεωρείται απίθανο οι συνάδελφοι του βουλευτές όλων σχεδόν των παρατάξεων να ψηφίσουν την άρση της ασυλίας του κ. Μαγκούφη άρα δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αντιμετωπίσει όπως όλοι οι άλλοι έλληνες πλην βουλευτών ο κ. Μαγκούφης την ελληνική δικαιοσύνη!
Keywords
Τυχαία Θέματα