Μετα το κλεμμενο τζιπ που εντοπιστηκε...

14:58 31/3/2013 - Πηγή: Fimotro
... ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΥΠΟΠΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΡΕΥΝΑΤΑΙ...
Βρέθηκε πριν από λίγο, σύμφωνα με πληροφορίες, όπως ήδη σας ενημερώσαμε το κλεμμένο τζιπ μάρκας Subaru Forester που χρησιμοποίησαν οι δολοφόνοι της 25χρονης Κατερίνας και οδήγησε στην αποκάλυψη της ταυτότητας ενός από...
αυτούς που –όπως από την αρχή είχαν εκτιμήσει οι αστυνομικοί- είναι ένας από τους οκτώ Αλβανούς δραπέτες των φυλακών Τρικάλων!
Το
μαύρο τζιπ βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε αγροτική περιοχή στο Σολωμό Κορινθίας, που από το βράδυ του Σαββάτου είχε αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Όλα έδειχναν ότι εκεί είχαν καταφύγει οι δράστες της ένοπλης ληστείας σε ταβέρνα στην παλιά εθνική οδό Αθηνών – Θηβών μετά την ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς που τους καταδίωκαν, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της άτυχης 25χρονης στα Ίσθμια Κορινθίας.
Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες στις περιοχές της Αλμυρής και του Κατακαλίου κοντά στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης, όπου πριν από λίγο εντοπίστηκε ένα ακόμη ύποπτο αυτοκίνητο το οποίο ερευνάται. Ο κλοιός σφίγγει όλο και περισσότερο γύρω από τους τρεις αδίστακτους κακοποιούς. Ένας κτηνοτρόφος που διατηρεί μαντρί στην ευρύτερη περιοχή ειδοποίησε την Αστυνομία ότι είδε τους αναζητούμενους να κινούνται πεζή, αλλά εκείνοι δεν τον πείραξαν. Άνδρες της ΕΚΑΜ «χτενίζουν» την περιοχή όπου φέρεται να κινήθηκαν οι δράστες και τους αναζητούν.

Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα