«non paper» για τσακογιαννη!

ΑΠΟ "ΛΕΚΙΑΣΜΕΝΟΥΣ" ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.
Περίεργα παιχνίδια! Κάποιο «αόρατο» χέρι, θέλει τον άλλοτε μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ηλιούπολης Γιώργο Τσακογιάννη, να εκτίει και την τελευταία ημέρα της προφυλάκισής του μέχρι να συμπληρώσει το 18μηνο, ανώτατο...
όριο προφυλάκισης και να αποφυλακιστεί αναγκαστικά και με τον νόμο, αφού η δίκη για τα πολυσυζητημένα στημένα ματς ούτε καν έχει προσδιοριστεί χρονικά το πότε θα γίνει. Διαφορετικά δεν μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι η τελευταία αίτηση αποφυλάκισης, έγινε μεν αποδεκτή αλλά οι δικαστικές αρχές του ζητούν να καταβάλει εγγύηση 350.000 ευρώ.
Έτσι όπως μας ανέφερε και ο δικηγόρος του Γιάννης Μαρκουλάκος «δεν αξίζει τον κόπο για άλλες πενήντα ημέρες κράτησης ο κατηγορούμενος πελάτης του, να υποχρεωθεί να πληρώσει αυτό το υπέρογκο ποσό». Στο κτίριο 9 της Ευελπίδων πάντως ακούγονται διάφορα για «λεκιασμένους» αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ που αποστέλλουν «non paper» παραπλανητικές πληροφορίες στις Ανακριτικές αρχές, αφού έχουν κάθε λόγο να απλώνουν δίκτυ προστασίας σΆ άλλους μεγαλοπαράγοντες του ποδοσφαίρου. Εξάλλου επειδή για κάποιους απΆ αυτούς πλησιάζει η σύνταξη, έχουν διακαή πόθο να βολευτούν και αυτή σε κάποια ομαδούλα ως είθισται. Για παράδειγμα το πρώτο διάστημα που ήταν ο «Αγαπούλας» [υποτίθεται] ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ, το πούρο του έκανε «μπαμ» στην οδό Σέκερη στο Κολωνάκι.
Keywords
Τυχαία Θέματα