Παγκαλος : φτου σας γλοιωδεις λαοπλανοι!

10:08 30/5/2012 - Πηγή: Fimotro
"Ολοι χωρίς εξαίρεση οι άρρενες εκπρόσωποι των κομμάτων σε όλα χωρίς εξαίρεση τα πάνελ της εποχής είναι ξεκούμπωτοι και κα μία γραβάτα δεν καλύπτει τους χυδαίους, μαλλιαρούς, ιδρωμένους με σπυράκια εν πάση περιπτώσει κάθε είδους...
σβέρκους και λαιμούς τους", σημειώνει μεταξύ άλλων ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε άρθρο του στην εφημερίδα "Τα Νέα". Ο "βετεράνος" της πολιτικής, όπως χαρακτηρίζεται από την εφημερίδα, ασχολείται με τα ενδυματολογικά ήθη της εποχής των ανδρών πολιτικών.
Τα
τελευταία χρόνια ξεκινώντας από τον Συνασπισμό διάφοροι εμφανίζονταν χωρίς γραβάτα, ελάχιστοι χωρίς σακάκι. Δεν φοβόνταν κανένα. Δεν υπήρχαν πια οι τρομεροί πρόεδροι που θα σε ειρωνεύονταν από το ύψος ης έδρας εξαναγκάζοντάς σε ευπρεπή συμπεριφορά.... γράφει ο Θεόδωρος Πάγκαλος.
... "Η γραβάτα στο Κοινοβούλιο ήταν θέμα αρχής: Σεβασμού προς αυτούς που μας είχαν στείλει εκεί να τους εκπροσωπούμε... και σε άλλη αποστροφή συνεχίζει ....ακόμη και πρώην υπουργοί με δεκαετείς και βάλε θητείες πέταξαν στον αέρα το ντεκολτέ τους για να μαζέψουν ψήφους. Φτου σας μπαγάσηδες Μαυρογιαλούροι. Φτου σας ψηφοθήρες και γλοιώδεις λαοπλάνοι!
Keywords
Αναζητήσεις
laoplanoi
Τυχαία Θέματα