ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΤΑ ΣΗΜΙΤΗ-ΒΑΣΩΣ ΚΑΙ ΜΜΕ

10:31 6/4/2011 - Πηγή: Fimotro
Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται και ο Θ. Πάγκαλος «κάρφωσε» τον Κώστα Σημίτη χαρακτηρίζοντας «χαμένη» την τετραετία 2000-2004.Τι απαντά στη Βάσω Παπανδρέου για τα περί αναδιάρθρωσης του χρέους...

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μιλώντας  στη ΝΕΤ δεν ξέχασε τον
Κώστα Σημίτη και όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις ευθύνες για την οικονομική διαχείριση των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ τη δεκαετία του 1980, εκείνος προτίμησε να μιλήσει για το...2000.
«Η τετραετία 2000-2004 ήταν μία χαμένη τετραετία. Η ιστορία θα δείξει το γιατί ο Σημίτης δεν προχώρησε σε μεταρρυθμίσεις που ο ίδιος είχε πολλές φορές περιγράψει» είπε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.
Ο κ. Πάγκαλος «απάντησε» και στη Βάσω Παπανδρέου η οποία άνοιξε και επίσημα στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ το θέμα της αναδιάρθρωσης του χρέους.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αν και πολύ προσεκτικά απέφυγε αυτή τη φορά να κάνει προβλέψεις, πιθανότατα ενθυμούμενος τα όσα είχε πει για το ΔΝΤ, τόνισε πως τα σενάρια για hair cut που μπορεί να φθάσει το 30% σημαίνουν αυτόματα το τέλος του τραπεζικού συστήματος αλλά και του ασφαλιστικού συστήματος.
Ο κ. Πάγκαλος κομψά διατύπωσε την αντίθεσή του με το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών λέγοντας πως ο πρωθυπουργός δεν πρόκειται να αφήσει στη μέση μία τέτοια προσπάθεια που έχει κοστίσει στον κόσμου αλλά και στο πολιτικό προσωπικό της χώρας.
«Του Παπανδρέου δεν του πάει καθόλου η επανάσταση. Είναι πεισματάρης. Όσοι πιστεύουν ότι θα τον κουράσουν για να αφήσει τα ηνία θα διαψευστούν» είπε χαρακτηριστικά.
Μέσα από το στούντιο της κρατικής τηλεόρασης, ο κ. Πάγκαλος δεν δίστασε να πει πως η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να εκριζώσει τη νοοτροπία κάποιων ΔΕΚΟ οι οποίες λειτουργούν προς όφελος των εργαζομένων τους και όχι υπέρ του καταναλωτή.
Μάλιστα για να ενισχύσει το επιχείρημά του επικαλέστηκε το ΚΚΕ της Σοβιετικής Ένωσης που όπως είπε δε δίστασε να κάνει...έντεκα εκτελέσεις μέχρι να φθάσει στις επιθυμητές αποφάσεις. «Εμείς δεν θα κάνουμε εκτέλεση κανενός συντρόφου αλλά είναι σαφές ότι θα διαφωνήσουμε μαζί τους» συμπλήρωσε.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τα έβαλε για μία ακόμη φορά με κάποια Μέσα Ενημέρωσης τα οποία, όπως είπε, «δουλεύουν την καμπάνια της κατάθλιψης με αξιοποίηση όλων των φανταστικών και μη επιχειρημάτων για να κλονιστεί το ηθικό του ελληνικού λαού»...
Keywords
Τυχαία Θέματα