ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΜΠΕΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΄ΝΙΚΗ' ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ

22:56 23/5/2011 - Πηγή: Fimotro
Έντεκα χρόνια περιμένει το Δημοκρατικό κόμμα να κερδίσει τις δημοτικές εκλογές στα Τίρανα, γι' αυτό και ο Σαλί Μπερίσα έσπευσε να πανηγυρίσει και να κάνει δηλώσεις νίκης, πριν ακόμα ανακοινωθεί το επίσημο εκλογικό αποτέλεσμα. Στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του Δημοκρατικού Κόμματος, που έγινε... σήμερα, ο Σαλί Μπερίσα δήλωσε: "Σήμερα, ο Λουλζίμ Μπάσα αναδείχτηκε νικητής, με διαφορά 78 ψήφων".
Η αντιπολίτευση από την άλλη μεριά κατηγορεί το κυβερνών κόμμα για "εκλογικό έγκλημα" αφού θεωρεί ότι μέσω της Κεντρικής
Εφορευτικής Επιτροπής, προσπάθησε να αλλιώσει τα εκλογικά αποτελέσματα.Οι παρατηρητές του ΟΑΣΕ, στην προκαταρκτική έκθεσή τους είχαν ασκήσει σκληρή κριτική στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή για την απόφαση να αξιολογήσει και να καταμετρήσει τα ψηφοδέλτια που είχαν ριχτεί σε λάθος κάλπη."Στο τέλος της καταμέτρησης, στις 14 Μαΐου, το προκαταρκτικό ανεπίσημο αποτέλεσμα που μας έδωσε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή έδειχνε τον Έντι Ράμα να έχει προβάδισμα 10 ψήφων", τονίζεται στη σχετική έκθεση του ΟΑΣΕ.Σήμερα το απόγευμα αναμένεται να ανακοινώθει από την Κεντρική Εκλογική Επιτροπή το τελικό αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στα Τίρανα.
Keywords
Τυχαία Θέματα