Παρεμβαση σαχινιδη για τους αναπηρους...

22:23 6/11/2012 - Πηγή: Fimotro
ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ...
Κάλεσμα στην κυβέρνηση και προσωπικά στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, να δείξει ''απόλυτη ευαισθησία'' και να προστατεύσει αυτούς...
που έχουν περισσότερη ανάγκη, όπως τα άτομα με ολική αναπηρία, απηύθυνε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης.
'' Πριν από λίγη ώρα είχα την ευκαιρία μαζί με τους συναδέλφους μου από το ΠΑΣΟΚ
να θέσουμε στον κ. Στουρνάρα τις θέσεις μας για μια σειρά από ζητήματα τα οποία ζητήσαμε από την κυβέρνηση να τα εξετάσει με μεγάλη προσοχή. Θεωρούμε ότι σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες πρέπει η κυβέρνηση να δείξει απόλυτη ευαισθησία απέναντι σε όλους αυτούς που στις δύσκολες στιγμές έχουν περισσότερο ανάγκη από την συμπαράσταση της Πολιτείας'', είπε ο Φίλιππος Σαχινίδης μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων.
'' Ρωτήσαμε τον κ. υπουργό ποιο το όφελος για μια κοινωνία όταν σε δύσκολες συνθήκες δεν μπορεί να προστατέψει άτομα με ολική αναπηρία. Θεωρώ ότι η εικόνα της κυβέρνησης υποσκάπτεται όταν δυσκολεύεται να εξασφαλίσει 30 εκατομμύρια ευρώ- αυτή είναι η εκτίμηση μας - από άλλη πηγή και τα αναζητά από περικοπές σε άτομα με ολική αναπηρία '', τόνισε στην παρέμβαση του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
Keywords
Τυχαία Θέματα