ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: "ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ"

22:16 2/5/2011 - Πηγή: Fimotro
Το χρόνο θέλει για σύμμαχο η κυβέρνηση στην προσπάθεια να κάμψει τις αντιστάσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ όπως του βουλευτή Αλ. Αθανασιάδη, στην περαιτέρω μετοχοποίηση της ΔΕΗ. «Είμαστε σίγουροι ότι όταν θα έλθει το τελικό σχέδιο και όταν θα κληθούν οι βουλευτές μας να πουν τις απόψεις τους και να αποφασίσουν, ότι θα έχουμε πείσει τους πάντες πως... πρόκειται για την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος και στη ΔΕΗ», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Εκτίμησε
ότι όλοι οι βουλευτές θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν και να καταθέσουν προτάσεις κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης για τις αποκρατικοποιήσεις. "Θα ακολουθηθεί και σ’ αυτό το σημείο, το οποίο είναι πολύ σημαντικό, δηλαδή στην αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ, όπως και σε άλλες αποκρατικοποιήσεις, η θεσμοθετημένη διαδικασία μέσω του υπουργικού συμβουλίου, μέσω του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας του ΠΑΣΟΚ, μέσω των επιτροπών και μέσω της Ολομέλειας", είπε.
Υποστήριξε ότι το κείμενο και οι αποφάσεις που θα ληφθούν για την ιδιωτικοποίηση της επιχείρησης δεν είναι τελικές "σε τέτοιο βαθμό, που να μπορούν να ανακοινωθούν".Όσον αφορά στις αντιδράσεις της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, δήλωσε ότι "δεν έχουμε αντίπαλό μας καμία συνδικαλιστική οργάνωση. Δεν έχουμε αντίπαλό μας κανέναν, παρά μόνον ό,τι σταματά και αντιστρατεύεται το δημόσιο συμφέρον".
Keywords
Τυχαία Θέματα