"πολεμικη η διαπραγματευση με την τροικα"

11:07 28/1/2012 - Πηγή: Fimotro
Πολεμική τη διαπραγμάτευση με την Τρόικα για τη νέα δανειακή σύμβαση, χαρακτήρισε η υπουργός Παιδείας, κ. Αννα Διαμαντοπούλου, η οποία τόνισε ότι οι επόμενες μέρες είναι δραματικές. Ακόμη, η κ. Διαμαντοπούλου επισήμανε ότι είμαστε σε μια τελική φάση και πρέπει όλες οι πλευρές να...
θέσουν τα «όπλα» τους, ενώ σε ό,τι αφορά στα εργασιακά, σημείωσε ότι τόσο μείζονα ζητήματα δεν μπορούν να λήξουν στο επίπεδο της Τρόικας και υποστήριξε ότι οι Ελληνες κοινωνικοί εταίροι θα πρέπει να έρθουν σε επαφή με τα ευρωπαϊκά συνδικάτα και τους ευρωπαίους κοινωνικούς εταίρους.
Η κ. Διαμαντοπούλου, υπογράμμισε ότι δύο χρόνια τώρα γίνεται μια απεγνωσμένη προσπάθεια να σωθεί η χώρα και να αντιμετωπιστούν προβλήματα δεκαετιών, ωστόσο η ίδια έχει ερωτηματικά για τη διαπραγμάτευση του μνημονίου που έγινε κάτω από πίεση.
Όπως σημείωσε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega υπάρχουν δύο σοβαρά θέματα που δεν πρέπει να επαναληφθούν. Πρώτον, θα πρέπει να εκτιμώνται οι επιπτώσεις που θα έχει κάθε μέτρο το οποίο προτείνεται. Εστίασε ακόμη στην ανάγκη υλοποίηση όσων αποφασίζονται, επισημαίνοντας ότι «θα πρέπει να πούμε πώς θα γίνει ό,τι αποφασιστεί».
Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με τις πληροφορίες που φέρουν τη Γερμανία να ζητά Επίτροπο για την Ελλάδα, η υπουργός Παιδείας ξεκαθάρισε ότι δεν συζητείται κάτι τέτοιο, το οποίο χαρακτήρισε ως αρρωστημένη φαντασία και ευθεία προσβολή της εθνικής μας κυριαρχίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα