Σε λιγη ωρα φθανει στην αθηνα ο εφραιμ...

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΕΦΕΤΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ!
Σε λίγη ώρα αναμένεται να φθάσει στην Αθήνα ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου που μεταφέρεται οδικώς από το Άγιο Όρος συνοδεία αστυνομικών, προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα προσωρινής κράτησης του από Εισαγγελέα Εφετών. Σύμφωνα...
με πληροφορίες, ενδέχεται στο Εφετείο θα συγκεντρωθούν πιστοί για να συμπαρασταθούν στον κατηγορούμενο, καθώς μέσω διαδικτυακών χριστιανικών σελίδων καλούνται «όσοι αγαπούν τον γέροντα» να βρίσκονται εκεί.
Ο εκ των βασικών κατηγορουμένων
στην υπόθεση των ανταλλαγών της αγιορείτικης Μονής με το Δημόσιο, κρίθηκε προφυλακιστέος με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών στις 23 Δεκεμβρίου, καθώς φέρεται να θεωρήθηκε ύποπτος για την διάπραξη νέων αδικημάτων.
Οι Εφέτες δέχθηκαν την θέση της συναδέλφου τους ανακρίτριας της υπόθεσης των λεγόμενων «ιερών ανταλλαγών», η οποία κρίνοντας τα στοιχεία της δικογραφίας, τις ιδιαίτερα βαριές κατηγορίες που αποδίδονται στον κατηγορούμενο αλλά και την προσωπικότητα, την ισχύ και τις διασυνδέσεις του θεώρησε πως πρέπει να προφυλακιστεί.
Ο Εφραίμ βαρύνεται με τις κατηγορίες της ηθικής αυτουργίας σε απάτη, σε απιστία και σε ψευδείς βεβαιώσεις καθώς και με νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. Οι κατηγορίες είναι σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις που προβλέπονται στο νόμο «περί καταχρασ
Keywords
Τυχαία Θέματα