Σημερα αποφασιζει η βουλη για τον ι. κουβελο

10:35 5/3/2012 - Πηγή: Fimotro
Σήμερα αποφασίζει η αρμόδια επιτροπή της Βουλής για την παραπομπή ή όχι της υπόθεσης του, συζύγου της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρας Μπακογιάννη, Ισίδωρου Κούβελου στον εισαγγελέα Εφετών. Ο κ.Κούβελος δεν είχε...
δηλώσει στο "πόθεν έσχες" τον τραπεζικό λογαριασμό που διατηρούσε στο Λονδίνο και στον οποίο κατατέθηκε το επίμαχο ποσό του 1 εκατ. δολαρίων, στις 4 Μαρτίου του 2011.
Πάντως, διευκρινήστηκε ότι δεν προκύπτει επαύξηση της περιουσιακής του κατάστασης που να μην δικαιολογείται.
Οπως ανέφερε ο πρόεδρος
της κοινοβουλευτικής επιτροπής, Βαγγέλης Αργύρης, όταν ο κ. Κούβελος κλήθηκε να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις για το εκατομμύριο, με επιστολή του προς την επιτροπή, δηλώνει ότι η ύπαρξη του λογαριασμού και η μεταφορά του ποσού "εκ παραδρομής δεν αναφέρθηκε στη δήλωση μου στο 2011, καθότι η διακίνηση του ποσού έγινε από ρευστοποίηση μετοχών των ΗΠΑ για την συμμετοχή μου στην αγορά ποσοστού σε υπό ναυπήγηση πλοίο".
Με δήλωσή του ο κ. Κούβελος έκανε λόγο για φαρσοκωμωδία που συνεχίζεται, με μοναδικό στόχο τη σπίλωση της συζύγου του. "Παρά το γεγονός ότι αναγνωρίζεται ότι δεν υπάρχει επαύξηση της περιουσίας μου που δεν δικαιολογείται, προκειμένου να καλυφθούν ατυχέστατοι χειρισμοί που έγιναν από την αρχή και είχαν ως μοναδικό στόχο την σπίλωση της γυναίκας μου, η φαρσοκωμωδία συνεχίζεται" δήλωσε μεταξύ άλλων.
"Ως εδώ. Ζητώ το θέμα να πάει στον εισαγγελέα, προκειμένου να μπορέσω κι εγώ να αποδείξω τα προφανή" καταλήγει, στη δήλωσή του, ο Ισίδωρος Κούβελος.
Να σημειωθεί ότι η κατάσταση της υγείας του κ. Ισίδωρου Κούβελου, που νοσηλεύεται στο Ωνάσειο, δεν εμπνέει ανησυχία.
Keywords
Τυχαία Θέματα