Τι ειπε ο μπερλουσκονι για τον προντι...

08:27 14/4/2013 - Πηγή: Fimotro
Το αίτημά του, για τον άμεσο σχηματισμό νέας κυβέρνησης ή, σε εναλλακτική, για επιστροφή στις κάλπες, επανέλαβε, σήμερα το απόγευμα, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, από το Μπάρι της Ιταλίας, όπου το κόμμα του, ο «Λαός της Ελευθερίας», ...
οργάνωσε μαζική συγκέντρωση.

«Εμείς αποποιούμεθα τη λογική των αντιπάλων μας, δηλαδή τηνλογική του μίσους και του φθόνου» τόνισε ο Μπερλουσκόνι, μιλώντας στους οπαδούς του.

Στη συνέχεια, ο "Καβαλιέρε" εξαπέλυσε επίθεση κατά του δικαστικού σώματος: «Πολιτικοποιημένοι δικαστικοί, επετέθησαν με παράλογο τρόπο, ενάντια στο πρόσωπό μου. Κάποιοι δικαστές,
προσπάθησαν να αλλάξουν την πορεία της δημοκρατικής ιστορίας της χώρας μας».

Ο ζάμπλουτος πρώην πρωθυπουργός, δήλωσε, επίσης, ότι «ο καθένας μπορεί να μπει στη δικαστική... κρεατομηχανή, γι' αυτό οι εισαγγελείς πρέπει να αρχίσουν να λογοδοτούν για τα λάθη τους».

Αναφερόμενος στην κεντροαριστερά, ο πρώην πρωθυπουργός τόνισε ότι «με το 29% των ψήφων, θα ήθελε να μονοπωλήσει όλα τα μεγάλα θεσμικά αξιώματα της Ιταλίας. Έστω και αν η διαφορά των δυο παρατάξεων, στις εκλογές της 24ης και 25ης Φεβουαρίου, δεν ξεπέρασε το 0,3%».

«Αν εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Πρόντι, θα πρέπει όλοι να μεταναστεύσουμε» τόνισε με νόημα, κατηγορώντας τον, ότι «τόλμησε να ασκήσει κριτική στο έργο της εκλιπούσας Μάργκαρετ Θάτσερ».
Keywords
Τυχαία Θέματα