Το επικοινωνιακο αλαλουμ της νδ...

18:07 23/1/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Σωτήρης M. Τζούμας
Περιμέναμε από το πρώτο κόμμα,όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις μέχρι τώρα,τη ΝΔ,όσο περνάει ο καιρός να κάνει κάτι για να βελτιώσει το επικοινωνιακό προφίλ της και να αναβαθμίσει το επικοινωνιακό επιτελείο της! Περιμέναμε, μετά από τους...
αδόκιμους πειραματισμούς και το...αντάρτικο που είχαν κηρύξει κάποιοι άσχετοι με την επικοινωνία αστέρες,που παρουσιάζονταν μάλιστα ως εκλεκτοί και εξ απορρήτων του Προέδρου,να
μπεί μία τάξη.

Περιμέναμε να σταματήσουν ,επιτέλους, οι συνταγές εκείνες που παραπέμπουν, στα πάλαι ποτέ κομματικά γκρουπούσκουλα,τα οποία δημιούργησαν μία επιβλαβή για την ενότητα και τη συνοχή του κόμματος,εσωστρέφεια!

Και τί βλέπουμε,έναντι όλων αυτών που περιμέναμε??

Να εξακολουθεί να βγαίνει προς τα έξω μία εικόνα,κάθε άλλο παρά ευνοική, για το κόμμα εκείνο, που μετά την πανωλεθρία του2009 και τα λάθη που του αναλογούν για τη γενικότερη κατάντια της χώρας,να συμπεριφέρεται με αναισθησία παχύδερμου και οι υπεύθυνοι της επικοινωνιακής του δομής και εξωστρέφειας, να εφαρμόζουν παλαιοκομματικούς κανόνες.

Κι επειδή εμείς εδώ, έχουνε μάθει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και να μην αμπελοφιλοσοφούμε, τολμάμε κι αυτή την ώρα.να καταγράψουμε κάποια κραυγαλέα λάθη.Κι αυτό είναι μόνο η αρχή...και μάλιστα ευγενικά γραμμένη!

Καλός ο Εκπρόσωπος κ.Γιάννης Μιχελάκης.Δυνατός αντίπαλος,όπως παραδέχονται ακομη και οι ΠΑΣΟΚΟΙ!Το αιτούμενο,ωστόσο,είναι πού απευθύνεται...ποιούς θέλει να κερδίσει με τις δημόσιες εμφανίσεις του και το δημόσιο λόγο που εκφράζει, εκπροσωπώντας το κόμμα της ΝΔ.Κερδίζει τους αναποφάσιστους-αυτούς που θα δώσουν τη νίκη της αυτοδυναμίας στο πρώτο κόμμα-ή τους τρομάζει,δημιουργώντας τους αρνητικούς συνειρμούς,το λεγόμενο" future sock " του Toffler.

Εξαιρετικός και ο επί του Τύπου κ.Μουρούτης Γιώργος.Εμπιστος του Προέδρου της ΝΔ,λένε, από την εποχή των πέτρινων χρόνων της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ.Και καλό παιδί,όπως λένε...Κατά το ..καλό Πάσχα!Ομως ,έναν έμπιστο άνθρωπο, τον βάζεις δίπλα σου,τον χρίζεις εξ απορρήτων σου,μάτι σου κι αυτί σου,στο ιδιαίτερο γραφείο σου,δεν τον βάζεις στη νευραλγική θέση του υπεύθυνου Τύπου, που είναι μία θέση που προυποθέτει καθημερινά σκληρή δουλειά και εγρήγορση,ώστε να προλαβαίνεις τα γεγονότα και να μην τα αντιμετωπίζεις εκ των υστέρων και πυροσβεστικά!

Πιστός μέχρι θανάτου και ο προεδρικός σύμβουλος κ.Σταμάτης,αλλά εξαιρετικός μέχρις ενός σημείου.Διετέλεσε σε δημόσια αξιώματα ο άνθρωπος και έδωσε δείγματα γραφής!Είπαμε,αρχή άνδρα δείκνυσι!

Η περίπτωση του κ.Χρύσανθου Λαζαρίδη,που θεωρείται ο πλέον έμπιστος του Προέδρου και γιαυτό χρησιμοποιείται σαν μπαλαντέρ,σε κάθε θέση,είναι μία διαφορετική περίπτωση!Μπορεί να ξεκίνησε ως Προεδρικός Σύμβουλος,αλλά όλα δείχνουν οτι θα διαδραματίσει σημαίνοντα ρόλο στην Σαμαρά διακυβέρνηση.Οσοι τόνοι λάσπης και αν χυθούν εναντίον του,στο τέλος πάντα κερδισμένος βγαίνει.Οχι μόνο γιατί ξέρει να επιβιώνει, αλλά γιατί, προς το παρόν τουλάχιστ
Keywords
Τυχαία Θέματα