Τους χαλασε τη σουπα

15:02 2/10/2013 - Πηγή: Fimotro
ΠΑΡΩΔΙΑ ΓΙΑ ΜΑΞΙΜΟΥ-ΣΥΓΓΡΟΥ
ΣΕ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΔΕΚΤΗ ΑΝΝΑ-ΜΙΣΕΛ
Γράφει ο Βασίλης Χήτος
Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που συνήθως ο αποδέκτης το … γεύεται «κρύο» γιατί συνήθως δεν το περιμένει. Έτσι και στη Συγγρού, βιάστηκαν να «αποκηρύξουν» τον ποινικολόγο και υποψήφιο Βουλευτή τους στη...
Β’ Αθηνών, επειδή κλήθηκε να κάνει την δουλειά του, να υπερασπιστεί δηλαδή τους κατηγορούμενους Βουλευτές της Χ.Α Ηλία Κασιδιάρη
και Παναγιώταρο. Όμως οι Ανακριτές κκ Παπακώστας και Γεωργουλέας, κινούμενοι και εφαρμόζοντας πιστά το γράμμα του νόμου, σ’ αυτή τουλάχιστον τη φάση, διαπίστωσαν πως το «βαρύ κατηγορητήριο» δεν δικαιολογεί επ’ ουδενί την προφυλάκιση των δυο Βουλευτών.

"Αφιερώνω την μη προφυλάκιση των Κασιδιάρη-Παναγιώταρου στον Αντώνη Σαμαρά, για την διαγραφή μου" ήταν η δήλωση του συνηγόρου υπεράσπισης Παύλου Σαράκη στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Ο ποινικολόγος και τα στελέχη του γραφείου του, ανέλυσαν γραμμή τη γραμμή επί 32 ώρες στο γραφείο των δυο Ανακριτών το χαλκευμένο κατηγορητήριο και ιδού το αποτέλεσμα. Ωστόσο, ακόμη και η εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, βαφτιστήρα του τεως Βασιλιά Κωνσταντίνου, κινούμενη «πιστά» στην γραμμή του κυβερνητικού σόου περί «εγκληματικής συμμορίας Βουλευτών» μόλις χθες σήκωσε κεφάλι και δήλωσε για τον Παύλο Σαράκη: «Η ΝΔ θέλει να αποστασιοποιηθεί απ΄οτιδήποτε μπορεί να την ταυτίσει με αυτή την ιδεολογία».

Μια ερώτηση: «Έτσι που το πάτε θα διαγράψεται και τον Φαήλο [υπ. Βουλευτή Πειραιά], που υπερασπίζεται κατηγορούμενους στην πολύκροτη υπόθεση του προφυλακισμένου Λαυρεντιάδη»? Και όχι μόνο!
Keywords
Τυχαία Θέματα