Τσιπρας : χρειαζεται νεο σχεδιο μαρσαλ για να βγουμε απο την κριση

20:23 28/5/2012 - Πηγή: Fimotro
To πρώτο βήμα είναι να ακυρώσουμε το πρόγραμμα για “σφίξιμο του ζωναριού”. Την πρώτη κιόλας ημέρα το σχετικό νομοσχέδιο θα σταλεί για συζήτηση στο Κοινοβούλιο» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στο ρωσικό...
κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Vesti. Σχολιάζοντας τις επόμενες κινήσεις του ,συμπλήρωσε: «θα προσπαθήσουμε να αυξήσουμε τις συντάξεις βάζοντας πρόσθετο φόρο στα πλούτη» ενώ αναφερόμενος στη
σχέση μας με τους Ευρωπαίους εταίρους μας σημείωσε: "θα κάνουμε διάλογο στην πανευρωπαϊκή σκηνή, θα τους εξηγήσουμε ότι το πρόβλημα της Ευρώπης είναι κοινό πρόβλημα".

Καταλήγοντας τόνισε: «χωρίς ένα νέο σχέδιο Μάρσαλ από την κρίση δεν θα βγούμε».

Στο επιτελείο της Κουμουνδούρου ,τώρα, θεωρούν ότι οι όποιες απώλειες ψηφοφόρων οφείλονται στις αμφιβολίες που εκφράζουν οι πολίτες αναφορικά με τις θέσεις του κόμματος σε εθνικά θέματα καθώς και σε ζητήματα Εθνικής Άμυνας ,σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Onalert.

Στο πλαίσιο αυτής της εκτίμησης ο κ.Τσίπρας θα πραγματοποιήσει επίσκεψη αύριο το πρωί στις 11 στο ΥΕΘΑ προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα αρμοδιότητας του υπουργείου ενώ θα ακολουθήσουν επισκέψεις και σε άλλα υπουργεία .
Keywords
Τυχαία Θέματα