Αν δεν ήταν ο… «San Roberto»

23:59 2/10/2013 - Πηγή: Bam

Σημαντικά τα γκολ του Κώστα Μήτρογλου στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άντερλεχτ, όμως ο Ρομπέρτο είχε σημαντικότερη συμβολή σε αυτή την επιτυχία.

Μετά το τέλος του αγώνα και την βαριά ήττα με σκορ 1-4 από την Παρί Σεν Ζερμέν στην πρεμιέρα του Champions League αρκετοί κάναμε λόγο για «μαγική

εικόνα» και αναφέραμε πως ο Ολυμπιακός άξιζε κάτι καλύτερο στο παιχνίδι που έγινε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Του Σταύρου Καλογεράκη

Δύο εβδομάδες αργότερα, η τύχη στάθηκε με το μέρος των νταμπλούχων Ελλάδας, οι οποίοι μπορούν να υπερηφανεύονται πως έχουν κάτω από την εστία τους τον… San (Άγιο) Roberto!

Μπορεί ο Κώστας Μήτρογλου να έκανε χατ-τρικ και να έδωσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στους Πειραιώτες και αυτή τη στιγμή να μιλάμε για σπουδαία νίκη στο «Κονστάντ Βαν Ντε Στοκ», όμως ο MVP κατά την προσωπική μου – ταπεινή άποψη – είναι ο Ισπανός τερματοφύλακας.

Αν δεν ήταν ο Ρομπέρτο, τα πράγματα θα ήταν χειρότερα για τους «ερυθρόλευκους».

Εκτός από τη φάση του 24’, όταν ο Μαδριλένος πορτιέρο, απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Μίτροβιτς, εκείνος δήλωσε στις περισσότερες των περιπτώσεων «παρών» και βοήθησε σε μεγάλο βαθμό να φτάσει ο Ολυμπιακός σε αυτή τη σημαντική νίκη.

Για να καταλάβατε γιατί ακριβώς μιλάμε, η Άντερλεχτ είχε 18 ευκαιρίες για γκολ απέναντι στους Πειραιώτες, με τις επτά από αυτές να πηγαίνουν στην εστία του Ρομπέρτο, ο οποίος – όπως αποδεικνύεται από τα επίσημα στατιστικά της UEFA – τις έβγαλε… νοκ άουτ.

Λίγο πριν το 2-0 ο 27χρονος γκολκίπερ… έβγαλε από τα ρούχα του τον Μίτροβιτς, ο οποίος τον κοίταξε απορημένος, και εκείνος του χτύπησε φιλικά το κεφάλι, αφού απλώς έκανε το «καθήκον» του.

Το θέμα είναι ότι ο Ισπανός αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό από την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία πρόλαβε να τον αγοράσει, και – με τέτοιες εμφανίσεις – πολύ δύσκολα θα μείνει στο Λιμάνι την επόμενη σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα