Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη ληστών στα Πετράλωνα!

09:29 16/2/2015 - Πηγή: Bam

Ένα άτομο συνελήφθη σε επιχείρηση της Αστυνομίας μετά από πληροφορίες για ληστεία σε σούπερ-μάρκετ στην οδό Τρώων στα Πετράλωνα. Σε εξέλιξη βρίσκονται εντατικές έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο ατόμων οι οποίοι φέρονται ως συνεργοί του συλληφθέντα.

Αύριο Τρίτη στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ

αναμένεται τελικά η επίσημη ανακοίνωση για το πρόσωπο του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας. Από το Μαξίμου διαψεύδεται η φημολογία για εσωκομματικές ενστάσεις στο πρόσωπο του Δημήτρη Αβραμόπουλου, ενώ ο Πάνος Καμμένος φέρεται να πρότεινε την Ντόρα Μπακογιάννη.

Όλο και λιγότερο πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο επίτευξης συμφωνίας στο αποψινό Eurogroup, καθώς τόσο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, όσο και από την Αθήνα εκφράζονται επιφυλάξεις για το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης. «Καταβάλλουμε ύστατη προσπάθεια σε μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση», δήλωσε ο Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, ύστερα από μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Επιφυλάξεις ως προς το αν θα βρεθεί η χρυσή τομή με την Ελλάδα στο Eurogroup εξέφρασε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών. «Είμαι επιφυλακτικός για το θα αν βρεθεί απόψε συμφωνία», είπε χαρακτηριστικά ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, επαναλαμβάνοντας πως η Αθήνα πρέπει να μείνει στον δρόμο της λιτότητας.

Λύση - ανάσα για χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρηματίες προωθεί το Υπουργείο Οικονομίας, επιχειρώντας να δώσει ένα τέλος στο πρόβλημα των «κόκκινων» δανείων, τα οποία ανέρχονται στα 85 δις ευρώ! Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο θα «τρέξει» τρεις συν μία παρεμβάσεις, οι οποίες μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνουν και την αναστολή των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.

«Όχι στη λιτότητα» είπαν την Κυριακή χιλιάδες πολίτες σε μαζικές συγκεντρώσεις που διοργανώθηκαν μέσω των “social media” στην Αθήνα και σε άλλες μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Επανέρχεται ο τρόμος στην Ευρώπη, μετά τις δύο τρομοκρατικές επιθέσεις με δύο νεκρούς και πέντε τραυματίες στο κέντρο της Κοπεγχάγης. Ο δράστης ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών ήταν 22 ετών και σύμφωνα με τις Αρχές, ήθελε να μιμηθεί τις επιθέσεις στη Γαλλία.

Ως αποτρόπαιη και άνανδρη πράξη καταδίκασε η παγκόσμια κοινότητα τον αποκεφαλισμό 21 χριστιανών από τζιχαντιστές που συνδέονται με το Ισλαμικό Κράτος στη Λιβύη.

ΚΑΙΡΟΣ: Καλός το πρωί στην Αττική, το μεσημέρι, όμως, αναμένεται να χαλάσει και να βρέξει. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 3 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα