Ξέσπασε με φουλ επίθεση

14:24 15/2/2015 - Πηγή: Bam

Τώρα τι να πεις; Ωραία μπάλα έπαιξε ο Θρύλος, πάνω από τριάντα τελικές έκανε. Νίκησε δίκαια και πάει παρακάτω. Θα ήταν όλα πιο εύκολα αν ο διαιτητής Παπαπέτρου έδινε τα δύο (για να μην πω τέσσερα, όπως πρέπει) πέναλτι που έγιναν υπέρ των «ερυθρολεύκων» στο πρώτο μέρος κι άλλο ένα στο δεύτερο. Πεντακάθαρα και δεν χωράει καμία αμφιβολία.

Ο Ολυμπιακός αγχώθηκε, δεν είχε φορ περιοχής κι έχανε τα άχαστα. Τελικά τα κατάφερε με τον Ντουρμάζ να μπαίνει

και να δίνει τη λύση. Πριν σκοράρει όμως υπάρχει χέρι του Χάρα. Να τα λέμε αυτά, για να είμαστε σωστοί. Η διαιτησία όμως έχει αδικήσει τον πρωτοπόρο και τα έχει κάνει μαντάρα σε ένα εύκολο παιχνίδι. Τριάντα και βάλε τελικές, τρια γκολ και επιτέλους σωστή κίνηση δεν είναι και λίγο. Η ομάδα έπαιξε καλά, έτρεξε και έδειξε να ξεπερνά το σοκ από την κακή εμφάνιση με την ΑΕΚ. Δεν είχαν το μυαλό τους στα ματς με Ντνίπρο και Παναθηναϊκό. Προσπάθησαν πολύ και μπορεί και να έκαναν και την καλύτερή τους εμφάνιση, τηρουμένων των αναλογιών. Τους έλειψε το γκολ και μέχρι να σκοράρει στο 70' ο Σουηδός, άρχισαν να τους ζώνουν τα φίδια.

Κακή τελική προσπάθεια, έλλειψη σέντερ φορ και ο χρόνος κυλούσε. Ο Χάρα προσπαθησε πολύ, αλλά σέντερ φορ δεν είναι. Εχασε το άχαστο και τον πήρε από κάτω. Ευτυχώς για τους Πειραιώτες, οι αλλαγές του Περέιρα έκαναν καλά τη δουλειά τους. Δυο γκολάκια ο Φορτούνης, πανέμορφα είναι αλήθεια, κι άλλο ένα ο Ντουρμάζ που έδειξε ότι αυτός πρέπει να παίζει κι όχι ο Αφελάι, που αλλού πάταγε κι αλλού βρισκόταν. Tέλος καλό, όλα καλά για τον Ολυμπιακό. Τώρα όμως αρχίζουν ή μάλλον συνεχίζουν τα δύσκολα. Εχει Ευρώπη με τους Ουκρανούς, έχει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχει και τη ρεβάνς και πάει λέγοντας.

Δεν είναι εύκολα. Καθόλου. Τουλάχιστον αυτή τη φορά έβγαλαν πάθος στο παιχνίδι και δεν απογοητεύθηκαν που δεν ερχόταν το γκολ για τόση ώρα. Χρειάζεται καλύτερη συνέχεια και το κυριότερο: αποτελεσματικότητα. Δεν γίνεται να χάνονται τόσα γκολ μέσα από την περιοχή. Αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός δεν το πλήρωσε. Δεν θα είναι όμως κάθε φορά το ίδιο και ειδικά κόντρα σε πιο δύσκολους αντιπάλους. Πάντως η καλή απόδοση πρέπει να τονιστεί. Όπως και για μια ακόμη φορά η διαιτησία του Παπαπέτρου. Απλά απαράδεκτος...

Keywords
Τυχαία Θέματα