Μποτιλιάρισμα στην Αττική λόγω βροχής!

09:44 13/3/2015 - Πηγή: Bam

Μποτιλιάρισμα στην Λεωφόρο Κηφισίας, μετά τον Παράδεισο Αμαρουσίου στο ρεύμα προς κέντρο Αθήνας λόγω της βροχής. Χαμηλές επίσης είναι οι ταχύτητες : στον Κηφισό, στην είσοδο, από το ύψος της Αχαρνών έως τον Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων, και στην Αττική Οδό από τον κόμβο Κηφισίας μέχρι την έξοδο προς Εθνική.

Στη ρύθμιση των 100 δόσεων εντάσσονται οι οφειλές έως και την 1η Μαρτίου 2015, των φορολογουμένων προς το Δημόσιο. Ειδικότερα για τα χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία τίθεται ως προϋπόθεση

να έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμα έως την 1η Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους.

Το πρόγραμμα των μεταρρυθμίσεων της κυβέρνησης παρουσιάζει την Παρασκευή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στους προέδρους της Κομισιόν και της ευρωβουλής, κ.κ. Γιουνκέρ και Σουλτς, με τους οποίους συναντάται στις Βρυξέλλες. Το ενδεχόμενο η Ελλάδα να μην αποφύγει την έξοδο από το ευρώ άφησε με δηλώσεις του ανοιχτό ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Στις 6 το απόγευμα, η ορκωμοσία του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής. Ακολούθως ο κ. Παυλόπουλος θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο για την ανάληψη των καθηκόντων του.

Χωρίς Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο θα μείνει το τμήμα Φάληρο – Πειραιάς, σήμερα και το Σάββατο, από τις 7 μ.μ. έως τη λήξη της βάρδιας λόγω εργασιών. Το επιβατικό κοινό θα εξυπηρετείται με λεωφορεία με το ίδιο εισιτήριο.

Θύελλα ξεσήκωσε στις ΗΠΑ το σχόλιο παρουσιαστή του μεγαλύτερου ισπανόφωνου τηλεοπτικού δικτύου της χώρας. Ο δημοσιογράφος συνέκρινε την Πρώτη Κυρία, Μισέλ Ομπάμα, με τους πρωταγωνιστές της ταινίας «Ο πλανήτης των Πιθήκων», με αποτέλεσμα το κανάλι να τον απολύσει.

ΚΑΙΡΟΣ: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην Αττική, με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα φτάσει μέχρι τους 13 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα