Δουλειά στου Ρέντη

12:51 3/9/2016 - Πηγή: Bam
Το ρεπό τους απολαμβάνουν το σαββατοκύριακο οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ένα από τα λίγα που θα έχουν μέχρι τα Χριστούγεννα, καθώς οι υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι πολλές.

Όλοι εκτός από τρεις. Πρόκειται για τους Καρντόσο, Ρομαό και Μπρούνο Βιάνα, οι οποίοι ήταν οι τρεις τελευταίες μεταγραφές των «ερυθρόλευκων» το φετινό καλοκαίρι.


Για αυτό το λόγο θα βρεθούν σήμερα στου Ρέντη για να κάνουν προπόνηση, αφού είναι πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες του Πάουλο Μπέντο.

Ο Βραζιλιάνος έκανε κανονικά προπονήσεις με την Κρουζέιρο, όμως ο Παραγουανός φορ συμμετείχε εν μέρει στις προπονήσεις της Τράμπζονσπορ και ο Τογκολέζος αμυντικός χαφ είχε μείνει ελεύθερος από τη Μαρσέιγ από τον Μάιο.

Με προσοχή η επάνοδος του Ομάρ

«Φρένο» στην επάνοδο του Ομάρ Ελαμπντελαουί έβαλε το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού, ώστε να μην υποστεί νέο τραυματισμό ο Νορβηγός μπακ που είχε υποστεί ένα ράγισμα χαμηλά στο πόδι λίγες ημέρες πριν από τον περσινό τελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Το τελευταίο διάστημα ο διεθνής άσος δούλευε στο «κόκκινο» και οι γιατροί της ομάδας έκριναν πως πρέπει να σταματήσει για μερικές μέρες, αφού στο παρελθόν έχουν προκύψει νέα προβλήματα σε μετεγχειρητικές ενοχλήσεις.

Και πάλι όμως ο Ελαμπντελαουί θα χρειαστεί δύο με τρεις εβδομάδες για να φτάσει στα παλιά επίπεδα απόδοσής του, αφού έχει μείνει ένα πολύ μεγάλο διάστημα εκτός αγώνων.
Keywords
Τυχαία Θέματα