Δύο υποψήφιοι στόπερ και… Κάμπελ

07:29 14/1/2015 - Πηγή: Bam

Ο Λουίς Νέτο της Ζενίτ και ο Ντιέγκο Νοβαρέτι της Λάτσιο είναι ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού για την απόκτηση στόπερ, ενώ παράλληλα επανήλθε στο προσκήνιο ο Κάμπελ. Τι γίνεται με Ροντρίγκες και Καπέλ.

Η απόκτηση ενός στόπερ αποτελεί την άμεση προτεραιότητα του Ολυμπιακού στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ύστερα από τη σύσκεψη κορυφής που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Οι

Πειραιώτες δεν αναφέρουν το παραμικρό επί του θέματος, αλλά στην Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο 46χρονος τεχνικός έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Λουίς Νέτο.

Μάλιστα, στην πατρίδα του Περέιρα υποστηρίζουν ότι ήδη έχει μιλήσει με τον συμπατριώτη του προπονητή της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Αντρέ Βίλας-Μπόας, με τον οποίο είχε συνυπάρξει μία περίοδο στην Πόρτο. Οι Ρώσοι τον είχαν αποκτήσει έναντι 6 εκατ. ευρώ από τη Σιένα και είχε υπογράψει για 4,5 χρόνια με τις απολαβές του να αγγίζουν τα 6,5 εκατ. ευρώ.

Την ίδια ώρα, στην Ιταλία έχουν γράψει για τον Σιανί και τον Νοβαρέτι της Λάτσιο, με τα γειτονικά Μέσα να υποστηρίζουν ότι υπάρχουν συζητήσεις ανάμεσα στους πρωταθλητές Ελλάδας και τον ιταλικό σύλλογο για τον δεύτερο.

Όσον αφορά το θέμα του ακραίου επιθετικού, χθες στην Ισπανία και στην Τουρκία επέμεναν πως ο Ολυμπιακός (μαζί με τη Γαλατασαράι) έχει μπει δυνατά στη διεκδίκηση για την απόκτηση του Κρίστιαν Ροντρίγκες, ο οποίος αποχωρεί από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το όνομα του Ουρουγουανού εξτρέμ είχε ακουστεί και επί Μίτσελ, αφού ο ατζέντης του Ισπανού προπονητή έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους «ροχινμπλάνκος».

Εν τω μεταξύ, επανέρχεται στο προσκήνιο και ο Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος είναι αρκετά πιθανό να αποχωρήσει εκ νέου από την Άρσεναλ για να πάρει χρόνο συμμετοχής μέχρι το τέλος της σεζόν και οι Πειραιώτες παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις στην υπόθεση του Κοσταρικανού άσου.

Πηγή : http://www.sport-fm.gr/article/duo-upopsifioi-stoper-kai-kampel/822081

Keywords
Τυχαία Θέματα