Εκεί «ποντάρει» για τον Ρομπέρτο

10:49 25/12/2013 - Πηγή: Bam

Το ενδιαφέρον συλλόγων της Ευρώπης, όπως η Ίντερ, έχει προσελκύσει ο Ρομπέρτο, όμως στον Ολυμπιακό αισιοδοξούν πως μπορούν να κρατήσουν τον Ισπανό πορτιέρο. Τι γίνεται με τον Τζόελ Κάμπελ.

Χωρίς αμφιβολία από τους πρωταγωνιστές του φετινού Ολυμπιακού είναι ο Ρομπέρτο Χιμένεθ και ο Τζόελ Κάμπελ, οι οποίοι έχουν αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Ατλέτικο Μαδρίτης και την Άρσεναλ,

αντίστοιχα.

Τα δεδομένα για την παραμονή του Κοσταρικανού μεσοεπιθετικού δείχνουν πως η παραμονή του μοιάζει δύσκολη και θα χρειαστεί οι «ερυθρόλευκοι» να κάνουν υπομονή μέχρι το καλοκαίρι, ώστε να έρθουν σε επαφή με τους Λονδρέζους για να μπορέσουν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους.

Ίσως οι εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση σημειωθούν μετά το πέρας του Μουντιάλ, όπου συμμετέχει με την εθνική του ομάδα ο 21χρονος άσος.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ρόλο στην παραμονή του Κάμπελ να παίξει το ενδιαφέρον των «κανονιέρηδων» για τον Κώστα Μήτρογλου για τον οποίο έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια ο Αρσέν Βενγκέρ.

Όσον αφορά τώρα τον Ρομπέρτο, οι Πειραιώτες έχουν ξεκινήσει τις επαφές με το γραφείο του Ζόρζε Μέντες, το οποίο έχει μέρος των δικαιωμάτων του.

Η υπόθεση του 27χρονου τερματοφύλακα είναι εξίσου δύσκολη με εκείνη του Κάμπελ, αφού ανήκει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Ίντερ, παρακολουθούν την πορεία του, ειδικά μετά τις εμφανίσεις που έχει κάνει στο φετινό Champions League.

Παρόλα αυτά, οι νταμπλούχοι Ελλάδας αισιοδοξούν ότι θα τα καταφέρουν και θα έχουν και την επόμενη περίοδο τον Ισπανό γκολκίπερ στο ρόστερ τους.

Μέχρι στιγμής από τις κουβέντες που έχουν γίνει, η παραμονή του Ρομπέρτο μόνο ανέφικτη δεν έχει φανεί και έχουν δύο «όπλα» που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στην παραμονή του.

Το ένα είναι ότι ο Ισπανός έχει δηλώσει πολλές φορές πως κατάφερε στην Ελλάδα κατάφερε να «σώσει» την καριέρα του, αφού έχει περάσει πολλά, ειδικά στην Μπενφίκα. Το δεύτερο που έχει μεγάλη βαρύτητα είναι ότι στον Ολυμπιακό έχει «καπαρωμένη» τη θέση του βασικού και αυτό είναι που καμία ευρωπαϊκή ομάδα δεν μπορεί να του το εγγυηθεί.

Σταύρος Καλογεράκης

Keywords
Τυχαία Θέματα