Η «έξυπνη» βόμβα του Ολυμπιακού

14:45 21/7/2014 - Πηγή: Bam

H απόκτηση του Φορτούνη από τον Ολυμπιακό ήταν κάτι που δεν περιμέναμε τις τελευταίες μέρες. Μια κίνηση που προφανώς και χαροποίησε τον κόσμο των πρωταθλητών. Είναι Ελληνας, μικρός σε ηλικία, διεθνής και με παραστάσεις. Επαιξε στην Μπουντεσλίγκα και γενικά είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης. Είναι μια ακόμη λύση και μάλιστα καλή για τον Μίτσελ. Δεν είναι ποδοσφαιριστής υπό δοκιμή ούτε που περιμένεις να βγει. Είναι έτοιμος παίκτης.

ΑπλA
τα πράγματα. Παιδί δικό του, που ξέρει τα μέρη μας και δεν θα χρειασθεί χρόνο προσαρμογής. Στα 21 του μετράει ήδη 12 συμμετοχές (με παρουσία σε Πανευρωπαϊκό μάλιστα) και 70 ματς στη Γερμανία. Τι άλλο να ζητήσεις; Για μένα είναι μια «έξυπνη βόμβα» από τον Ολυμπιακό. Παίκτη που ήθελαν οι αντίπαλοί, τον έκανε δικό του, καταφέρνοντας παράλληλα και επικοινωνιακή νίκη. Αυτό όμως που μετράει με την πάροδο του χρόνου είναι η προσφορά του κάθε ποδοσφαιριστή. Ο Φορτούνης έχει πολλά να δώσει. Ο κόσμος χρειαζόταν να δει μια τέτοια κίνηση και την είδε πάνω στο φόρτε της μεταγραφικής περιόδου. Ο Μίτσελ τον ξέρει, τον ήθελε και μάλιστα είχε μιλήσει και μαζί του.

ΣIγουρα στην ομάδα του Πειραιά ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος όπως και η πίεση σε κάθε παιχνίδι. Αυτό όμως είναι κάτι που το ξέρουν όλοι. Ποδοσφαιρικά είναι ένας παίκτης που διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση, είναι καλός στις μεταβιβάσεις και πάνω απ’ όλα είναι έτοιμος τακτικά, αφού έχει εκπαιδευθεί στη Γερμανία κι αυτό είναι μεγάλη υπόθεση για κάθε παιδί της ηλικίας του. Το ξαναείπα. Είναι έτοιμος να προσφέρει κι αυτό είναι στο χέρι του να το δείξει. Ο Ολυμπιακός έκανε κάτι που έπρεπε στον τομέα της προσθήκης νέων παικτών. Αναμένεται και συνέχεια…

Keywords
Τυχαία Θέματα