Η κατεβασιά του Τζίμι...

15:10 19/1/2015 - Πηγή: Bam

Ο Μπάμπης Χριστόγλου σχολιάζει το χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό.

Πάλι καλά που ο Τζίμι Ντουρμάζ έκανε αυτή την ωραία «κατεβασιά» και θα έχουμε κάτι να θυμόμαστε από το χτεσινό παιχνίδι. Να γράψουμε ότι είδαμε ωραία μπάλα α είναι ψέμα και δεν θέλουμε να σας γελάσουμε. Να γράψουμε όι όταν λείπει ο Τσόρι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα δημιουργίας είναι το πιο εύκολο. Μάτι βγάζει.

Πρέπει να σημειωθεί όμως ότι ο νεαρός Φορτούνης κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες να κουβαλήσει

βαρύ φορτίο στις πλάτες του. Γνώμη μου ότι υπήρχαν άλλοι για να βγάλει ο Βίτορ Περέιρα, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα. Σημασία έχει πως ο προπονητής βλέποντας να πηγαίνει στην ισοπαλία το ματς ρίσκαρε. Το γύρισε σε 4-4-2 που δεν είναι του γούστου του και τα κατάφερε

Ο Ντοσεβί που έμεινε στο γήπεδο τον δικαίωσε με αστραπιαίο πλασέ μόλις ευνοήθηκε από την κόντρα σε μια προσπάθεια που ο ίδιος ξεκίνησε.

Ο Γάλλος εξτρέμ σκόραρε στην Ξάνθη, λύτρωσε χτες τον Ολυμπιακό και ανταποδίδει την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Εμπιστοσύνη που δεν του είχε δείξει ο Μίτσελ. Πιο μαζεμένος πάλι ο Ολυμπιακός. Ο Περέιρα δεν θέλει να βλέπει εκτεθειμένη την άμυνά του γι’ αυτό οι ακραίοι μπακ βγαίνουν μπροστά με μέτρο. Κοντά οι γραμμές, ο Κασάμι δίπλα στον Μανιάτη κι ο Μήτρογλου να τρέχει για μαρκάρισμα.

Ο Μπενίτες μπήκε αλλαγή κι έκανε μια τρύπα στο νερό. Τα ίδια θα λέγαμε πάνω-κάτω και για τον Ντουρμάζ, αλλά η ξέφρενη κούρσα του και η ασίστ στον σκόρερ Μανιάτη άλλαξαν τα πράγματα. Ξόδεψε για να τον πάρει ο Ολυμπιακός, κάτι πρέπει να δείξει κι αυτός…

Keywords
Τυχαία Θέματα