Ιατροδικαστής: Αυτοκτονία ο θάνατος του Βαγγέλη!

12:35 16/3/2015 - Πηγή: Bam

Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης έβαλε μόνος του τέλος στη ζωή του, την ίδια ημέρα που εξαφανίστηκε στις 6 Φεβρουαρίου, αναφέρει το πόρισμα της έκθεσης του ιατροδικαστή. Αυτοχειρία έδειχναν όλα τα μέχρι στιγμής στοιχεία, με κυριότερο το βαθύ τραύμα στο δεξιό καρπό και το μαχαίρι δίπλα στη σορό.

Για προσβολή μνήμης νεκρού αναμένεται να διωχθούν άτομα που «ανέβασαν» σε μπλογκς σχόλια προσβλητικού περιεχομένου για τον 20χρονο Βαγγέλη. Οι αναρτήσεις διαγράφηκαν με παρέμβαση της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας. Καμπάνια κατά του σχολικού

εκφοβισμού με διαλέξεις και σεμινάρια ξεκινά το Υπουργείο Παιδείας.

Ακύρωση των ανατιμήσεων στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, προανήγγειλε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης. Κάλεσε τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας να ανακαλέσει τις αυξήσεις, διαφορετικά προειδοποίησε ότι θα τις ακυρώσει με υπουργική απόφαση ο ίδιος.

Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, καθώς και η οικονομική κατάσταση σε Κύπρο και Ελλάδα, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε το πρωί της Δευτέρας ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού στο Μέγαρο Μαξίμου.

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Κηφισίας, μεταξύ Αλεξάνδρας και Πανόρμου, μέχρι τις 6 το απόγευμα λόγω εργασιών καθαρισμού φρεατίων. Ανάλογες ρυθμίσεις θα ισχύουν και αύριο 10:00 - 18:00.

Ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας οι εργασίες αφαίρεσης του τεράστιου γκράφιτι από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στη συμβολή των οδών Στουρνάρη και Πατησίων. Ο καθαρισμός γίνεται από ειδικά συνεργεία με υλικό αντι-γκράφιτι, ωστόσο οι εργασίες πλήρους αποκατάστασης υπολογίζεται ότι θα διαρκέσουν τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Δωρεά 150 χιλιάδων ευρώ στις οικογένειες των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης στα γραφεία του περιοδικού “Charlie Ebdo”. Δωρητής ο 88χρονος Γάλλος καρτουνίστας Αλμπέρ Ουντερζό, δημιουργός του διάσημου “Αστερίξ”.

ΚΑΙΡΟΣ: Λίγα σύννεφα στην Αττική. Μέγιστη θερμοκρασία στην Αθήνα στους 14 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα