Μάχη με τρομοκράτες στο Παρίσι!

12:45 18/11/2015 - Πηγή: Bam

Τρεις νεκροί και πέντε συλλήψεις, μέχρι στιγμής, κατά την επιχείρηση των ειδικών δυνάμεων της γαλλικής αστυνομίας στο Σεν Ντενί του Παρισιού όπου πιστεύεται ότι βρίσκονταν ταμπουρωμένοι τρομοκράτες. Κεντρικός στόχος της επιχείρησης ο φερόμενος ως εγκέφαλος των τρομοκρατικών επιθέσεων της περασμένης Παρασκευής, Αμπντέλ Χαμίντ Αμπαούντ.

Δύο πτήσεις της Air France από Ουάσινγκτον

και Λος Άντζελες με προορισμό το Παρίσι προσγειώθηκαν αναγκαστικά μετά από απειλές για τοποθέτηση βόμβας, στη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών και στον Καναδά. Επιβάτες και πλήρωμα είναι ασφαλείς. Σε εξέλιξη έρευνες των Αρχών των δύο χωρών.

«Κόκκινος συναγερμός» χθες βράδυ στο Ανόβερο της Γερμανίας, μετά τον εντοπισμό δύο ύποπτων αντικειμένων κοντά στο γήπεδο της πόλης όπου θα διεξαγόταν ο αγώνας Γερμανίας – Ολλανδίας, αλλά και στον σιδηροδρομικό σταθμό. Τον αγώνα, ο οποίος τελικώς ματαιώθηκε, θα παρακολουθούσαν πολλά μέλη της γερμανικής κυβέρνησης με επικεφαλής την Άνγκελα Μέρκελ.

Με βασικό θέμα το προσφυγικό και με φόντο τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι επισκέπτεται την Άγκυρα ο Αλέξης Τσίπρας. Αυτή την ώρα ο κ. Τσίπρας συναντάται με τον Τούρκο ομόλογό του Αχμέτ Νταβούτογλου και εντός της ημέρας με τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν.

Κλειστοί οι δρόμοι γύρω από την πλατεία Συντάγματος, καθώς από το πρωί αγρότες και κτηνοτρόφοι από όλη την Ελλάδα, διαδηλώνουν έξω από τη Βουλή, διαμαρτυρόμενοι για τον τρόπο φορολόγησής τους αλλά και για τις αλλαγές που επίκεινται στο ασφαλιστικό. Νωρίτερα, επικράτησε ένταση όταν διαδηλωτές προσέγγισαν την πλαινή είσοδο του Κοινοβουλίου από τον Άγνωστο Στρατιώτη, αλλά απωθήθηκαν από άνδρες των ΜΑΤ που έκαναν χρήση χημικών.

Ειδικό τέλος 5 λεπτών σε κάθε στήλη παιχνιδιών του ΟΠΑΠ και ειδικό φόρο 30 λεπτών σε κάθε μπουκάλι κρασιού, περιλαμβάνει το πολυνομοσχέδιο που ψηφίζεται αύριο με τη διαδικασία του κατεπείγοντος. Επίσης περιλαμβάνει αλλαγές στην ρύθμιση των 100 και των 12 δόσεων. Για τις καταγγελίες του περί απειλών σε βάρος του και διασυνδέσεων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με καταδικασθέντες για τρομοκρατία, ενημερώνει σήμερα την αρμόδια επιτροπή της Βουλής ο Γιάννης Πανούσης. Αύριο Πέμπτη θα διαβεί εκ νέου το κατώφλι του Αρείου Πάγου. Δύο νεκρές γυναίκες, έξι τραυματίες και πολλές ζημιές άφησαν πίσω τους τα 6,1 Ρίχτερ στη Λευκάδα. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το νησί. Οι κατολισθήσεις άλλαξαν το τοπίο στη φημισμένη παραλία των Εγκρεμνών. Τα μέχρι τώρα δεδομένα δείχνουν ότι το φαινόμενο είναι ακόμη εν εξελίξει, εκτιμά ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης. Νεκρός εντοπίστηκε τα ξημερώματα 35χρονος επιβάτης σε πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο ΠειραιάςΧανιά. Τραγική φιγούρα η μητέρα του νεαρού, η οποία ταξίδευε μαζί του και αντιλήφθηκε ότι ο γιος της έχει πεθάνει όταν προσπάθησε να τον ξυπνήσει για να αποβιβαστούν στη Σούδα.

Συσκευή για την καταγραφή της στάθμης της θάλασσας, που θα προειδοποιεί έγκαιρα για επερχόμενο τσουνάμι, θα τοποθετηθεί σύντομα στον Δυτικό Κορινθιακό Κόλπο, στο πλαίσιο ενός ευρύτερου Συστήματος Προειδοποίησης σε Μεσόγειο και Βόρειο Ατλαντικό. ΚΑΙΡΟΣ: Γενικά αίθριος σήμερα, Τετάρτη, στην Αττική. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα