Με Κουφοντίνα και Τσοχατζόπουλο!

09:27 4/10/2013 - Πηγή: Bam

VIPS! Έναν επικεφαλής κόμματος, έναν παραλίγο πολιτικό αρχηγό και τον «υπ’ αριθμόν 1 τρομοκράτη» φιλοξενούν, πλέον, οι φυλακές Κορυδαλλού. Την Παρασκευή μεταφέρεται εκεί κι ο Χρήστος Παππάς.

Στη Γυναικεία Πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού οδηγείται την Παρασκευή ο Χρήστος Παππάς, εκεί όπου βρίσκονται από χθες το απόγευμα οι Νίκος Μιχαλολιάκος και Γιάννης Λαγός.

Η συγκεκριμένη πτέρυγα μπορεί να θεωρηθεί «υψηλών (παραβατικών) προσωπικοτήτων», αφού στην ίδια

κρατούνται, πλέον, ένας επικεφαλής κόμματος (Νίκος Μιχαλολιάκος), ένας παραλίγο αρχηγός κόμματος (Άκης Τσοχατζόπουλος) και ο «αρχιτρομοκράτης» Δημήτρης Κουφοντίνας.

Με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα ο Χρήστος Παππάς κρίθηκε το βράδυ της Πέμπτης προφυλακιστέος για την κατηγορία της «ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής ομάδας».

Ο ίδιος αποχωρώντας -συνοδεία αστυνομικής δύναμης- από τα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων για τη ΓΑΔΑ, φώναξε : «Ζήτω ο Λαός – Ζήτω η Χρυσή Αυγή».

Με την προφυλάκιση του βουλευτή Επικρατείας Χρ. Παππά έκλεισε ο κύκλος των απολογιών των ηγετικών στελεχών της οργάνωσης.

Εν τω μεταξύ, στις Φυλακές Μαλανδρίνου στη Φωκίδα μεταφέρεται την Παρασκευή ο «πυρηνάρχης» της Νίκαιας Γιώργος Πατέλης, και στο Γυναικείο Σωφρονιστικό Κατάστημα της Θήβας η ανθυπαστυνόμος Πειραιά που συνελήφθη για εμπλοκή της στην υπόθεση.

Για ολιγωρία και ανοχή από την κυβέρνηση πάνω στο φαινόμενο της εξάπλωσης των νεοναζί έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξή του στο Euronews.

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι «υπάρχουν πολιτικές ευθύνες γιατί επί μακρό χρονικό διάστημα ο κ. Δένδιας δεν έστειλε τους φακέλους που είχε στα χέρια του στον εισαγγελέα».

Απαντώντας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε : «Στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα η Χρυσή Αυγή έχει βρει τον καλύτερο συνήγορο και υπερασπιστή της...».

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα