Νικάει η Κολομβία

11:10 28/6/2014 - Πηγή: Bam
O Mπάμπης Χριστόγλου, προβλέπει πως εύκολα ή δύσκολα τα φαβορί των δύο πρώτων νοκ-άουτ αγώνων που γίνονται το απόγευμα, θα κατορθώσουν να επικρατήσουν.

Η «σελεσάο» από απόψε και μετά θα πρέπει ν’ αποδείξει πως αντέχει το βάρος του φαβορί απέναντι στη Χιλή, σε ένα παιχνίδι το οποίο θα έχει ενδιαφέρον πως θα του διαχειριστούν από ψυχολογικής άποψης, οι παίκτες του Σκολάρι. Ο Νεϊμάρ, έχει αποδείξει μέχρι στιγμής πως μπορεί να σηκώσει βάρος, αλλά η διαφορά είναι πως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα ματς. Θεωρώ πως η Βραζιλία θα πρέπει να πάρει και από άλλους παίκτες πράγματα. Βλέπω δύσκολη επικράτηση
της Βραζιλίας με σκορ 2-0 και θεωρώ πως το πρώτο τέρμα θα έρθει από στημένο, οπότε ένας από τους δύο στόπερ της Βραζιλίας, αξίζει να πονταριστεί. Ο Νταβίντ Λουίζ με απόδοση 25.00, αποτελεί μια τέτοια επιλογή.

Στον αγώνα της Κολομβίας με την Ουρουγουάη, δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Ωστόσο, θεωρώ πως μετά τα γεγονότα με τον Σουάρες, αλλά και την στάση που κράτησαν στη «σελέστε» για το περιστατικό, δεν θα είναι και τόσο…επιθυμητή η παρουσία τους. Θα πάω στον άσο, για μια ομάδα που έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στην πρώτη φάση.

ΔΥΑΔΑ

Βραζιλία- Χιλή: 1

Κολομβία – Ουρουγουάη: 1

ΕΙΔΙΚΑ

Βραζιλία-Χιλή Α.Σ: 2-0 (8.00)

Πρώτος σκόρερ: Νταβίντ Λουίζ (25.00)

Keywords
Τυχαία Θέματα