Νο Τσόρι, νο πάρτι!

09:41 30/4/2015 - Πηγή: Bam

Και στη Νέα Σμύρνη την Κυριακή και στο Φάληρο χτες κάποιοι παίκτες του Ολυμπιακού που έπαιζαν για τα συμβόλαιά τους, τα χάσανε.

Πόσο πιο καθαρά να το γράψω. Δεν γίνεται να διεκδικείς την παρουσία στο ρόστερ του Ολυμπιακού και να την πετυχαίνεις με τις τρεις. Γελάει ο κόσμος. Δηλαδή τι γελάει, μπαρούτι γίνεται και σιχτιρίζει.

Τα σκάγια παίρνουν

και τον Περέιρα, που επιτρέπει να παρουσιάζεται ο Ολυμπιακός σε αυτό το χάλι. Οχι ότι ο Πορτογάλος δεν το είχε δει το όνειρο. Εβαλε βασικούς, τους μπέρδεψε με κάποιους αναπληρωματικούς, ανακάτεψε καλά και του βγήκε σούπα. Σούπα που δεν πάει κάτω με τίποτα. Ξεφτιλίστηκαν βασικοί και αναπληρωματικοί με την εικόνα που παρουσίασαν στο πρώτο ημίχρονο. Με τι καρδιά θα πάει ο φίλος του Ολυμπιακού την Κυριακή στο Φάληρο με την Καλλονή. Πώς να πάρει μέρος σε φιέστα με ομάδα «χέστα».

Και καλά, ρε μάγκες. Αυτή τη φορά δεν τράβηξε ο Τσόρι για να σας ξελασπώσει. Εσείς πού ήσασταν; Γιατί δεν πήρατε μια πρωτοβουλία της προκοπής. Επρεπε να μπει ο Φορτούνης για κυλήσει η μπάλα στο χορτάρι. Αντε, σιγά-σιγά πιάνει καλοκαίρι. Να μας αδειάζουν ορισμένοι τη γωνιά, να πάμε για άλλους. Γι’ άλλους, δηλαδή...

(Αρθρογραφία SPORTDAY: Μπάμπης Χριστόγλου)

Keywords
Τυχαία Θέματα