«Φουντώνουν» τα μεταγραφικά

08:48 30/4/2015 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Τα πλήρη στοιχεία της διαστικής έρευνας και τα 26 ονόματα που εμπλέκονται σε αυτή έχει από χθες στα χέρια της η UEFA και αυτό είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, η οποία σημειώνει: «Απελπισμένη προσπάθεια της ΕΠΟ να αρνηθεί την αλήθεια», τονίζοντας παράλληλα πως ο Ινφαντίνο ζητάει τον αποκλεισμό για όσα πρόσωπα εμπλέκονται στην υπόθεση. Παράλληλα, η εφημερίδα τονίζει: «τελειώνει το σύστημα παράγκα». Από εκεί

και πέρα υπάρχει αναφορά και στα μεταγραφικά, με την εφημερίδα να αναφέρει πως η ΑΕΚ βλέπει «ζεστά» την περίπτωση του Ανδρεόπουλου, ενώ γίνεται λόγος και για τους Μούλντερ, Εστέμπαν και Βάλτερ, που αρέσουν για τη θέση του γκολκίπερ.

SPORTDAY

Για τρία χρόνια στην ΑΕΚ συμφώνησε ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος, με την εφημερίδα να έχει αυτό ως βασικό θέμα στο ρεπορτάζ της Ενωσης, σημειώνοντας μάλιστα πως ο νεαρός συμφώνησε χωρίς καν να συζητήσει για το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης. Παράλληλα, ο προπονητής του, Μιχάλης Γρηγορίου, σκιαγραφεί το αγωνιστικό προφίλ του.

LIVE SPORT

Με τους τερματοφύλακες ασχολείται η εφημερίδα, η οποία σημειώνει πως η ΑΕΚ έχει στραφεί σε τέσσερις περιπτώσεις και εκεί θα ρίξει όλο το βάρος. Πρόκειται για τους Τιτόν, Κούτσιακ, Εστέμπαν και Μούλντερ, ενώ σημειώνεται πως υπάρχουν ματιές και για Αργεντινό στόπερ. Παράλληλα η εφημερίδα τονίζει πως η ΑΕΚ παίρνει τον Ανδρεόπουλο.

GOAL

Η μεταγραφή του Κυριάκου Ανδρέοπουλου είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, εκεί όπου τονίζεται πως ο Ενωση ολοκληρώνει την απόκτηση του 21χρονου διεθνή μέσου της Κέρκυρας, ενώ φιλοξενούνται και δηλώσεις του Μιχάλη Γρηγορίου, νυν προπονητή του. Αναφορά γίνεται και στους γκολκίπερ που «αρέσουν», με τον Μούλντερ να έχει προβάδισμα αλλά η ΑΕΚ να το ψάχνει και για τον Αλβαδάρο. Το «Goal» παράλληλα κάνει αναφορά και σε όλες τις τελευταίες εξελίξεις για τον Σκόκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα