Νοκ-άουτ για Ξάνθη ο Κάμπελ

17:27 7/9/2013 - Πηγή: Bam

Εκτός… μάχης για την αναμέτρηση με την Ξάνθη αναμένεται να μείνει ο Τζόελ Κάμπελ, καθώς οι υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα, δεν θα του επιτρέψουν να επιστρέψει πριν την Παρασκευή το απόγευμα.

Χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τζόελ Κάμπελ θα πρέπει να ετοιμάσει τα πλάνα του ο Μίτσελ για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με την Ξάνθη. Ο Κοσταρικανός μεσοεπιθετικός,

λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα της χώρας του, δεν θα μπορέσει να επιστρέψει στην Ελλάδα πριν την Παρασκευή το απόγευμα.

Συγκεκριμένα η Κόστα Ρίκα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τα ξημερώματα της Τετάρτης την Τζαμάικα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας και ο Κάμπελ αναμένεται να είναι στην αρχική ενδεκάδα, καθώς είναι ένας εκ των βασικών παικτών. Μάλιστα στο παιχνίδι με τις ΗΠΑ, τα ξημερώματα του Σαββάτου είχε πάρα πολύ καλή απόδοση και πέτυχε γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 για τη χώρα του.

Ωστόσο, η επιστροφή του ποδοσφαιριστή στη χώρα μας θα είναι μία μικρή… Οδύσσεια, καθώς θα πρέπει να φύγει από την Τζαμάικα, να πάει στην Κόστα Ρίκα και από εκεί να επιστρέψει στην Ελλάδα. Κάτι που σημαίνει ότι δεν θα γυρίσει πριν την Παρασκευή το απόγευμα και εκτός του ότι θα έχει χάσει προπονήσεις, η κούραση από τους αγώνες και τα ταξίδια θα είναι μεγάλη, για να συμμετάσχει στον αγώνα του Σαββάτου με τους Ακρίτες.

Ο Μίτσελ αναμένεται να τον αφήσει εκτός της αναμέτρησης με την Ξάνθη, καθώς ακολουθεί η πρεμιέρα του Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν, όπου και θα είναι μεγαλύτερη η ανάγκη συμμετοχής του Κοσταρικανού.

Keywords
Τυχαία Θέματα