Ο Ολυμπιακός, πάντως, θα πάει «Καραϊσκάκη»

09:12 27/4/2016 - Πηγή: Bam
Ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να κατέβει στο “Καραϊσκάκη” για να παίξει στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, αλλά οι “ερυθρόλευκοι” είναι υποχρεωμένοι να πάνε στο γήπεδο.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα είναι στο φαληρικό γήπεδο, ο διαιτητής θα γράψει το φύλλο αγώνα κι εν συνεχεία θα το “κλείσει” με τον Ολυμπιακό
να κατακτά και τυπικά το εισιτήριο της πρόκρισης για τον τελικό της διοργάνωσης.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Μάλιστα οι Πειραιώτες θα πραγματοποιήσουν την αυριανή προπόνηση τους στο “Καραϊσκάκη”, καθώς ο Σίλβα είπε στους παίκτες ότι από τη στιγμή που θα κατέβουν στο γήπεδο θα κάνουν εκεί προπόνηση και όχι στου Ρέντη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι στην ευχάριστη θέση να βλέπει όλους τους παίκτες του να είναι ετοιμοπόλεμοι, καθώς και ο Μανουέλ Ντα Κόστα με τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες ακολούθησαν σήμερα το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας. Αυτό σημαίνει ότι ο Μαροκινός στόπερ και ο Αργεντινός μέσος θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους για τον τελικό απέναντι στην ΑΕΚ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να δώσουν ένα φιλικό ματς, όπως αυτό με τον Πανιώνιο, ώστε να μην πάει ο Ολυμπιακός χωρίς ματς το τελευταίο δεκαπενθήμερο, στον τελικό κόντρα στους “κιτρινόμαυρους”.

πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/proponisi-sto-karaiskaki/3161777

Keywords
Τυχαία Θέματα